Magazin
53 ogledov

Video: Zapeljive hostese

1/38
Žurnal24 main
Že mora veljati rek, da kjer so lepi avtomobili, so zraven tudi lepa dekleta. Nič drugače ni na avtosejmu v Frankfurtu.

Dolgonoge lepotice v visokih petah so ob avtomobilih in kar vabijo fotografske objektive, naj ujamejo njihov nasmeh. Moški so si ob pogledih na mična dekleta res lahko napasli oči. Da pa ne bi bile videti le lepe, so hostese tudi strokovno podkovane.

Postavna lepotica na razstavnem prostoru Alfe Romeo nam je kot iz rokava stresla vse podatke o rdečem jeklenem zapeljivcu, zraven katerega je stala. Delo na avtomobilskem sejmu je opisala kot zabavno in hkrati zelo naporno. Pred sejmom je morala s kolegicami obiskati tečaj, kjer so jih v štirih dneh naučili vse podrobnosti o avtomobilih, ki jih krasijo. Poziranje je priložnost za lastno reklamo. Tudi bogatih kupcev dragih avtomobilov ne manjka. Padajo celo ženitne ponudbe, če ne te, pa vsaj tiste poslovne narave. Koliko zaslužijo, ostaja skrivnost. Na lastne oči smo se prepričali, da je denar krvavo zaslužen, saj ni kar tako po devet ur na dan stati v čevljih z visokimi petami in biti nasmejan.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.