Video: Znana Slovenka pokazala, kako krvavo je videti vbrizgavanje botoksa

Pozor, ta posnetek ni za občutljive!
Oglej si celoten članek

Znana vizažistka in podjetnica Doroteja Premužič je že leta 2020 zagrabila novo poslovno priložnost. S hrvaško zdravnico Ivono Igerc sta v britanski prestolnici namreč odprli holistični center lepote Face Design, ki ponuja številne programe in tretmaje ter celostno obravnavo pomlajevanja obraza, med drugim z botoksom in polnili, pa tudi novejše inovativne metode. Doroteja je pri mladem podjetju takrat prevzela vodenje marketinga in vlogo managerja, danes pa storitve dr. Igerc oglašuje tudi v Sloveniji, saj zdravnica nekajkrat na leto pride tudi k nam. 

Tako se je v Sloveniji mudila v teh dneh in z Dorotejo sta na Instagramu pokazali, kako je videti osvežitveni tretma botoksa na celotnem obrazu. Čeprav postopek velja za nebolečega, pa je vseeno videti precej krvav. "Face Design tretma: Gre za individualno optimizacijo vašega obraza in terapijo, s katero izboljšamo balans, tonus in svežino vaše kože," je ob posnetku med drugim zapisala Doroteja. 

Kako je bila Doroteja videti včasih in kako danes, ko mladosten videz ohranja z lepotnimi postopki, pa si oglejte spodaj.

Foto: Instagram Doroteja Premužič

Foto: Gregor Dinghauser Doroteja Premužič

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 13:32 29. Avgust 2023.

    Simpl k pasulj, na zgornji sliki plastična spaka, na spodnji luštna punca.

  • 09:24 29. Avgust 2023.

    Krave zmešane!!!

  • 08:19 29. Avgust 2023.

    Za a.h.f. je vsak na Facebook znan Slovenec ali Slovenka. Res si ena butalka

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.