Magazin > Lepota & telo
11787 ogledov

Video: Znana Slovenka pokazala, kako krvavo je videti vbrizgavanje botoksa

Pozor, ta posnetek ni za občutljive!

Znana vizažistka in podjetnica Doroteja Premužič je že leta 2020 zagrabila novo poslovno priložnost. S hrvaško zdravnico Ivono Igerc sta v britanski prestolnici namreč odprli holistični center lepote Face Design, ki ponuja številne programe in tretmaje ter celostno obravnavo pomlajevanja obraza, med drugim z botoksom in polnili, pa tudi novejše inovativne metode. Doroteja je pri mladem podjetju takrat prevzela vodenje marketinga in vlogo managerja, danes pa storitve dr. Igerc oglašuje tudi v Sloveniji, saj zdravnica nekajkrat na leto pride tudi k nam. 

Tako se je v Sloveniji mudila v teh dneh in z Dorotejo sta na Instagramu pokazali, kako je videti osvežitveni tretma botoksa na celotnem obrazu. Čeprav postopek velja za nebolečega, pa je vseeno videti precej krvav. "Face Design tretma: Gre za individualno optimizacijo vašega obraza in terapijo, s katero izboljšamo balans, tonus in svežino vaše kože," je ob posnetku med drugim zapisala Doroteja. 

Kako je bila Doroteja videti včasih in kako danes, ko mladosten videz ohranja z lepotnimi postopki, pa si oglejte spodaj.

Doroteja Premužič | Avtor: Instagram Instagram

Doroteja Premužič | Avtor: Gregor Dinghauser Gregor Dinghauser

Komentarjev 6
  • buzi 13:32 29.avgust 2023.

    Simpl k pasulj, na zgornji sliki plastična spaka, na spodnji luštna punca.

  • Avatar pantani
    pantani 09:24 29.avgust 2023.

    Krave zmešane!!!

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 08:19 29.avgust 2023.

    Za a.h.f. je vsak na Facebook znan Slovenec ali Slovenka. Res si ena butalka

Sorodne novice