Magazin > Lepota & telo
30423 ogledov

To se zgodi z obrazom, če po 20 letih prenehate uporabljati botoks

botoks TikTok
Pustilo je posledice.

Brenda Blay, medicinska sestra iz Kalifornije, je na TikToku objavila video, v katerem je razkrila, kaj se je po 20 letih injekcij botoksa zgodilo z njenim obrazom. 

"Ste se kdaj vprašali, kaj se zgodi, ko nekdo 20 let uporablja botoks, nato pa preneha?" je vprašala svoje sledilce in privzdignila obrvi. Njena mimika je bila opazno okrnjena. Kot je ugotovila sama, se je pojavila atrofija mišic. "Prenehala sem oktobra. Bolj kot ne je izginil. Opazite pa lahko, da se moje mišice ne premikajo, ker jih tako dolgo nisem uporabljala. Zdaj v bistvu obnavljam mišice. Opažam, da se počasi vračajo," je povedala in vsem, ki uporabljajo botoks, še sporočila: "Ne skrbite. Naredite pa premore."

 

@nursebblay What hapoend if you use Botox for 20 years?#wrinkles #botox #midlifewomen #fiftyplus #aging #50 #follow #fypage ♬ original sound - Nursebblay

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.