Magazin > VIP
7282 ogledov

Prijateljice naši voditeljici svetovale, da je skrajni čas za botoks

Nataša Bešter Facebook
Predrzno?

Nataša Bešter je novinarka in voditeljica z več kot trideset letnim televizijskim stažem, gledalci jo najbolj poznajo kot voditeljico legendarne oddaje Štiri tačke, ki jo s soprogom Dinom ustvarjata že vrsto let. In tudi sicer je Dino Natašina večna opora, skupaj sta že od najstniških let in ne druži ju le ljubezen drug do drugega, temveč tudi do njune hčerke Ane, vnukov in njunih pasjih prijateljev. A čeprav voditeljica kar sije od pozitivne energije, so nekateri drugačnega mnenje. Znanke so ji tako menda že večkrat svetovale, da bi se morda že lahko odločila za kakšen lepotni popravek, glede na to, da dela na televiziji. 

"Pred dnevi me je ene znanka spet prijazno vprašala, če nič ne razmišljam o botoksu. Menda, da sem ena redkih, ki dela na televiziji, ki ga še nimam. In, da je zdaj res že čas tudi zame. V eni oddaji sem zasledila, naj bi si ga 'privoščila' že dekleta po 30. letu, je najbolje. In potem seveda nadaljujejo ... če začneš, moraš nadaljevat, v nedogled. Aja, pa umetne prsi tudi spadajo k pravemu videzu. Hmmm, potem pa sem pomislila, koliko sem že prihranila v 30 letih - ijoooj, ampak, res," je Nataša zaupala na Facebooku. 

In razkrila, kaj je njen naravni "botoks": "Že zdavnaj sem se odločila, da si bom gubice za snemanja rajši malo napudrala, sicer so pa moj botoks moj Dino, pa Ana, David in Dan in seveda naši dve smotki - Hana in Loti, ki mi rišejo najlepši nasmeh, ki ga nobena druga stvar ne more sčarati. Če pa dodam zraven še izbrane prijatelje, ki so pika na i moji lepi energiji, je pa to to. No, tako ... pa lep nedeljski večer, vsak ima seveda svoje mnenje."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice