Uporabno
1329 ogledov

Naj vam poletje ne povzroča gub!

Vichy Vichy
Poletje je tu, in to v polnem razmahu. Nebo brez oblačka, nežen vetrič in po možnosti še slan, morski zrak pa na naši koži hitro pustijo sledi, ki si jih ne želimo. Izsušena koža, polna gubic definitivno ni med modnimi dodatki, ki si jih želimo.

Vichy | Avtor: Vichy Vichy

Konec dvajsetih in začetek tridesetih let začne naša koža kazati prve znake staranja. Nivo kolagena v naši koži pade, prav tako vlažnost, prožnost in napetost kože. Pojavljati se začnejo prve gube, ki se z leti poglabljajo in množijo. Čeprav so gube simbol naše zrelosti, življenjskih izkušenj in lepote, ki jo prinesejo zrela leta, pa to še ne pomeni, da naši koži ne moremo ponuditi nekaj pomoči. Lepa koža je navsezadnje predvsem tista, ki se dobro počuti. In občutek suhosti, zatezanja in pekočine, ki jo prinaša suha, starajoča koža, še zdaleč niso prijetni.

Zato poleti, ko naša koža še posebej trpi, nikar ne pozabite nanjo in jo razvajajte tako, da spijete dovolj vode, se med najhujšo pripeko skrivate v senci, se primerno zaščitite pred soncem s klobukom in poskrbite za dobro in kvalitetno nego kože, ki čez dan vključuje tudi zaščito pred soncem.

Vichy | Avtor: Vichy Vichy

Osrečite svojo kožo s kremami Vichy

Kreme iz Vichy linije Liftactiv supreme bodo poskrbele, da bo vaša koža ohranila mladosten videz čez cel dan. Krema Lifactiv Supreme SPF 30 ima dvojni učinek, ki deluje proti gubam hkrati pa tudi da koži bolj poln in nahranjen videz. Je odlična izbira za vse, ki se borijo s suho kožo. Vsebuje hialuronsko kislino in vulkansko vodo Vichy. Vaša koža bo takoj po uporabi bolj sijoča in nahranjena, dolgotrajno pa bo krema izboljšala videz gub in dala trajen učinek liftinga kože.

Hialuronska kislina, ki jo vsebuje krema Liftactiv Supreme SPF 30, je nepogrešljiva sestavina pri preprečevanju znakov staranja kože. Hialuronska kislina je namreč ključnega pomena za navlaženost naše kože in jo naša koža naravno proizvaja. S staranjem naša koža tvori vedno manj hialuronske kisline, posledično pa je naša koža tudi vedno manj navlažena, prožna, kar vodi tudi v nastanek gubic. S tem, da redno uporabljamo kremo s hialuronsko kislino, kot je Liftactiv Supreme SPF 30, bomo zmanjšali videz gubic, preprečili nastanek novih in na splošno polepšali izgled naše kože.

Vichy | Avtor: Vichy Vichy

Po enem mesecu uporabe kreme Liftactiv Supreme SPF 30, se vidno zmanjšajo gube v kotičkih očes, nazolabialne gube ter pigmentacije.

Krema Liftactiv Supreme SPF 30 vsebuje tudi 5 % niacinamida, ki deluje antioksidativno, protivnetno in antipigmentacijsko. Vulkanska voda Vichy pa pomaga jačati naravno obrambo kože.

Vichy | Avtor: Vichy Vichy

Zaščita pred škodljivimi UVA sevanji

Želite svoji koži le najbolje, a si ne želite ločeno nanašati še zaščitnega faktorja vsako jutro? A se hkrati zavedate, kako nujna je zaščita pred UVA in UVB žarki za zdravje in lepoto vaše kože? Brez skrbi! Vichy s kremo Liftactiv Supreme SPF 30 tudi tukaj poskrbi za vašo kožo. Zaščitite jo pred soncem, staranjem in mestnim zrakom s kremami Vichy, ki vsebujejo termalno vodo Vichy ter dermatološko testirane in dokazano učinkovite sestavine. Zaščitni faktor pa bo vašo kožo ščitil pred nastankom novih gub, ki jih povzroča izpostavljanje UVA sevanju.

Letos poleti ne pozabite na nego vaše kože. Naj vroči dnevi, sonce in veter ne poslabšajo gub in prožnosti vaše kože. Krema Viachy Liftactiv Supreme SPF 30, ki je na voljo v lekarnah, bo poskrbela, da bo vaša koža sijoča, čvrsta, navlažena in brez gub.

Uživajte v poletju z najlepšim modnim dodatkom – vašo lepo, naravno kožo. Izdelke Vichy, ki vam bodo pri tem pomagali, pa poiščite v lekarni.