Magazin > VIP
22021 ogledov

Ne boste verjeli, da naša znana voditeljica praznuje že ta okrogel jubilej

Nataša Bešter Faccebook
Čas hitro teče in ta vedno nasmejana televizijska voditeljica danes praznuje svoj osebni praznik.

Nataša Bešter se je vtisnila v srca številnih gledalcev s svojo srčnostjo ter dobro voljo, ki jo uspešno prenaša na soljudi, včasih celo kar preko televizijskih zaslonov. Z oddajo Štiri tačke je preko vseh teh dolgih, a uspešnih let, gledalcem približala hišne ljubljenčke in poskrbela za prijetne trenutke ob gledanju te oddaje. Danes praznuje 60 let in na svojem Facebook profilu je objavila naslednji zapis:

Nataša Bešter | Avtor: Faccebook Faccebook


"Juhej, pa imam v žepu 60 pomladi. Malo čudno se sliši, ampak, je res. Danes je zato moj dan, brez računalnika in Facebooka, zato bom vaše čestitke in lepe želje brala jutri. Juhej ... sem vesela in hvaležna, da bom svoj 60. rojstni dan praznovala s svojo družino, ki mi pomeni vse na svetu. Prijatelji pridejo na vrsto v naslednjih dneh in tednih, he, he, he - tja do novega leta se bomo vsi našli, objeli in nazdravili. Velika žurka bo spet za naslednjo okroglo. Čeprav sem Levinja ... je 11. avgust zame eden najbolj čustvenih dni v letu. Dan objemov, poljubov, lepih želja, solzic sreče, čustev, spominov in načrtov. Letos še posebej, okrogla je le okrogla. Prijatelji me že cel mesec sprašujejo, kaj si želim za darilo. Iskreno povem, da ne potrebujem daril, sem pa vesela pozornosti in iskrenih želja in naših skupnih uric smeha in veselja ... Najlepša darila mi je prineslo življenje, mislim, da zato, ker jih s svojo dobroto in poštenostjo tudi zaslužim. To sem podedovala po svojem očetu, ki je tudi danes z menoj, čeprav z druge strani mavrice. Ampak, vem, da je ... in bo vedno. No, o darilih, ki mi jih je prineslo življenje ... med mnogimi trni in bodicami, tudi veliko lepega, najlepšega ... pred 45 leti mojega Dinčka, potem najino Ano in pred desetimi in sedmimi leti še dva vnuka, Davida in Dana, ki nama znata tako lepo polepšati in popestriti dan, čeprav midva potem zvečer 'padeva dol'."

Seveda pa se je poklonila še eni svoji veliki ljubezni, pasjim ljubljenčkom. "In tu so še vse naše 'punce' na štirih tačkah, ki so bile vse življenje del naše družine. Ni lepšega kot Hanina taca, ki vsak dan pove, kako zelo nas ima rada in mali Lotin gobček, ki se vsako jutri zbudi na najinem 'povštru' in nama deli lupčke. Posebno darilo in bogastvo je tudi najin vrt z veliko zelenjave in sadja ... in najina hiška, za katero sva delala celo življenje, pa se je splačalo. Sicer pa se v mojih letih vsako leto zariše na obrazu kakšna nova gubica ali dve, pokaže nov siv las in še kaj bi se našlo. Ampak, leta prinesejo tudi modrost, ki te vsak dan ljubeče spomni na to, kaj je v življenju res pomembno in vredno. In jaz sem obljubila sebi, da bom od danes naprej to modrost še bolj poslušala. Zato se veselim vsakega dneva na poti do nove okrogle, z eno samo željo ... naj zdravje še naprej tako dobro služi meni in mojim najdražjim. In da me moj Dino tako kot do sedaj, nasmeji vsak dan posebej. Jaaa, itak, da sva malo trčena s svojimi 'forami', katerim se glasno smejiva, ampak, to sva midva in taka bova ostala. In, če mi zato mož za 60. rojstni dan zjutraj na mizo postavi lepo zavito škatlico z roza vrtnico in čestitko, zaradi katere je vstal zgodaj zjutraj in jo je pisal z najlepšo možno ljubeznijo ... in na skrivaj kupi še eno roza oblekico in nove pohodne čevlje - potem veš, da ti res še vedno bere želje iz oči. Juhuhu, hvala tudi vsem vam, dragi moji fb prijatelji, ki radi pokukate na moj vrt in v mojo kuhinjo in se smejite skupaj z mano ob navihanih prigodah naše Loti Love in Hane," je zapisala. 
 

Komentarjev 1
  • leonardo 10:28 11.avgust 2022.

    Še na mnoga zdrava leta!

Sorodne novice