Uporabno
2436 ogledov

Denarnica – popolno darilo zanj in zanjo. Preverite, kako najti elegantno in stilsko denarnico

WhitePress E-obutev
Pri izbiri popolne moške denarnice je treba upoštevati, kakšno vrsto denarnice potrebujete oziroma kakšne funkcionalnosti si želite. Če denimo iščete tanko denarnico, ki jo boste lahko spravili v žep, bo verjetno najboljša možnost denarnica na zadrgo. Če potrebujete večjo “shrambo” za več predmetov, potem bo morda bolj primerna usnjena denarnica.

Kako naj izberem najboljšo denarnico zase?

Preden kupite moško denarnico, razmislite o tem, kaj zares potrebujete. Je to denarnica za vsakodnevno rabo, potovalna denarnica, minimalistična denarnica ali večnamenska denarnica? Iz kakšnega materiala naj bo izdelana? Imate kak argument zakaj izbrati usnje, platno ali sintetični material?

Na trgu je namreč veliko različnih vrst ženskih in moških denarnic, od katerih ima vsaka svoj namen, s katerim je povezan tudi material. Če iščete denarnico, ki bi jo lahko vsak dan uporabljali za shranjevanje gotovine in kartic, potem je usnjena denarnica verjetno najboljša možnost za vas. Če nameravate pogosto potovati in s seboj ne želite nositi preveč predmetov, bo minimalistična denarnica iz trpežnega materiala morda boljša izbira. Če pa potrebujete več kot le prostor za shranjevanje denarja – na primer možnost prenašanja osebnih izkaznic in kartice za bankomat – je večnamenska denarnica idealna. 

Ko določite svoje potrebe, morate razmisliti tudi o stilu. Obstaja veliko različnih vrst tako ženskih kot moških denarnic, zato se je težko odločiti, katero kupiti. Nekateri imajo raje tanjše, ki jih je enostavno prenašati, drugi pa debelejše, ker so bolj čvrste. Za moške denarnice se uporablja veliko različnih vrst materialov, za ženske pa še več, tako da gotovo lahko najdete takšno, da bo hkrati elegantna in vzdržljiva.


Usnjene denarnice so običajno drage, vendar so zelo vzdržljive in pogosto tudi elegantne. Platnene so cenejše od usnjenih, vendar niso tako trpežne. Sintetični materiali so najcenejša možnost, vendar pogosto ne zdržijo tako dolgo kot druge vrste denarnic. 

Kaj moram upoštevati, preden kupim moško denarnico kot darilo?

Moško denarnico je težko izbrati že zase, kaj šele kot darilo. A če se vendarle odločite za to kočljivo možnost obdarovanja, morate razmisliti o naslednjih stvareh.

Ali moški, za katerega kupujete denarnico, nosi vse bistveno v njej? So mu blizu vpadljivi modeli? Ali pa ima raje bolj minimalističen videz? Ko poznate vsaj nekaj odgovorov na ta vprašanja, lahko začnete brskati med moškimi denarnicami.

WhitePress | Avtor: E-obutev E-obutev

Nato pomislite, koliko denarja ima obdarovanec običajno pri sebi. Veliko denarnic je na voljo v različnih velikostih, tako da so primerne za poljubno količino gotovine ali kartic, vendar imajo nekateri ljudje v danem trenutku pri sebi le določeno količino denarja. Če obdarovanca ne poznate dovolj dobro, da bi ocenili njegove potrošniške navade, mu poskusite nabaviti denarnico z več režami, da bo lahko kadar koli imel na razpolago poljubno količino denarja. Pomislite tudi, kje običajno nosi svojo denarnico, v sprednjem ali zadnjem žepu? 

Ko se odločate o tem, katere denarnice kupiti, ne pozabite, da je na trgu na voljo res ogromno različnih možnosti. Veliko izbiro moških denarnic najdete na strani https://eobutev.si/c/dodatki/usnjena-galanterija/denarnice/moske-denarnice, ponudba ženskih denarnic pa je predstavljena na https://eobutev.si/c/dodatki/usnjena-galanterija/denarnice/zenske-denarnice

Oglejte si tudi, kaj storiti v primeru, da denarnica ni dovolj. Kaj je bolje, eleganten nahrbtnik ali torbica? Kako izbrati praktično in stilsko rešitev za vsakdan?