Magazin > VIP
4538 ogledov

Kraljičina odločitev glede Harryja in Meghan bi se lahko končala s "PR-katastrofo"

meghan markle, princ harry Profimedia
Se bosta vrnila v Veliko Britanijo?

Kraljica Elizabeta II. bo junija praznovala platinasti jubilej. Monarhinja je na praznovanje ob 70. obletnici kraljevanja, med katerim se bo svojim podanikom s celo družino spet pokazala na slovitem balkonu Buckinghamske palače, povabila tudi pobeglega vnuka Harryja in njegovo družino. Harry in Meghan, ki sta dobila tudi povabilo k maši, kljub temu pa jima ne bo zaupana nobena formalna vloga, sta z balkona nazadnje mahala leta 2019.

Par se je mnogim, tudi članom lastne družine, zelo zameril z intervjujem za Oprah Winfrey. Govorice, da so odnosi v kraljevi družini napeti, od takrat nočejo potihniti. Poznavalec razmer na dvoru Phil Dampier pravi, da obstaja bojazen, da bi prihod Sussexov zasenčil kraljico. Da se to ne bi zgodilo, bodo potrebni podrobni dogovori. "Vnaprej se bo treba dogovoriti, na katere dogodke bosta prišla, sicer se lahko zaradi cirkusa okoli Harryja in Meghan, ki bi zasenčil praznovanje za kraljico, dogodek spremeni v PR-katastrofo," je povedal za Daily Mail. 

Harry in Meghan sta kraljevi družini sicer ponudila roko sprave. Pretekli teden, pred začetkom prinčevih športnih iger za vojne veterane, sta kraljico na skrivaj obiskala, srečala pa naj bi se tudi s Charlesom

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.