Magazin > VIP
56963 ogledov

Znana Slovenka jo je pokazala, kakšna postava!

Doroteja Premužič Instagram
Kapo dol …

Doroteja Premužič, umetnica ličenja in podjetnica, svojih atributov ne skriva in njeni oboževalci so ji zato zelo hvaležni. 36-letna Mariborčanka je te dni objavila vročo fotografijo iz Dubaja, na kateri je v roza kopalkah pokazala svoje izklesano telo in lepo zaobljeno zadnjico.

Taka postava pa ne pride kar tako. Doroteja nam je pred časom razkrila, kako vzdržuje svojo lepoto: "Ljudje se premalo zavedajo, da ni važno le to, kakšno kozmetiko daš nase, ampak tudi, kaj daš vase. Več vode kot popiješ, boljše je, saj se koža bolje vlaži od znotraj, je bolj napeta in majhne gubice so manj vidne. To pomeni minimalno dva lita vode na dan in čim manj cigaret ter kave, ker to deluje ravno obratno, da koža potem hitro postane starikava in sivkasta. Sama tudi ne jem več mesa, pojem pa veliko sadja in zelenjave, predvsem take, ki vsebujeta veliko vode, ker samo voda ni dovolj, saj se hitro izloči. Veliko pa se pozna, če ješ stvari, ki zadržujejo vodo, sama na primer vsako jutro spijem sadni smooti, zvečer pa jem solato, najraje kumare, paradižnik, papriko, tako, bolj vodeno zelenjavo. Seveda pa je pomembno tudi kakšno energijo izražaš. Čim bolj pozitivno mišljenje, pa to, da imaš sebe rad, vse to se pozna na obrazu. Teh dejavnikov ni malo."

Verjetno je med Dorotejinim najljubšim sadjem tudi lubenica, v katero je zagrizla na tej vroči fotografiji … Sicer pa lepotica ne skriva, da je tudi velika zagovornica  in uporabnica inovativnih lepotnih posegov. 

Komentarjev 12
  • matermila 07:47 13.september 2021.

    Včasih so rekli,da moraš slečt gate,da vidiš rit,dans moraš raztegnit rit,da vidiš gate.Sicer je pa kar uporabna.Kolikšno ceno dosega v Dubaju pa je verjetno neznan podatek.

  • eminenca 19:35 12.september 2021.

    glede na to da skoraj nihče nne marea tele babe, čeprav ni slaba .... bi se pri nas sblo prodala ,,,, ali pa tudi ne ... maš al nimaš , ne samo pluvat

  • eminenca 19:17 12.september 2021.

    karkoli že pišete ,,, toje izdelek za umetnost ,,, vse ostalo pa ... ne vem lepo je res je lepo