Magazin > VIP
51367 ogledov

Foto: Telo 40-letne Ane Klašnja ni s tega planeta!

Ana Klašnja Instagram
Prima balerina dokazuje, da je tudi pri 40-ih v odlični formi …

Balerina in televizijka Ana Klašnja je na Instagramuobjavila fotografijo v kopalkah in dokazala, da tudi pri 40-ih z lahko parira pol mlajšim lepoticam. Njena brezhibna postava je seveda tudi rezultat strogih treningov, ki jih opravlja kot priznana baletna solistka v SNG Opera in balet Ljubljana, kjer je zaposlena. 

Ana vedno rada poudari, da svojo službo, s katero ohranja tudi svojo vitalnost in mladost, obožuje, a da je vsako leto težje ostati v dobri formi. "Moj poklic je tak, da marsikdo reče, da imam še vedno postavo dvajsetletnice. Drži, a jaz sem balerina, vsakodnevno se borim s tem, da je moje telo videti tako, kot da je staro dvajset let. A iz leta v leto je to težje. Včasih dva večera zaporedoma nisem jedla in sem takoj izgubila kilograme, danes pa tudi po en mesec ne smem jesti zvečer in moram res paziti in se odrekati stvarem. Ni tako enostavno, a to paše k poklicu. Po eni strani imam srečo, da imam tak poklic, ki me ohranja v konstantni vitalnosti in mladostno, po drugi strani pa je to kar precejšnje breme. Neštetokrat si želim, da bi se lahko malo sprostila kar se tiče hrane, vendar se ne morem," je Ana za naš medij razkrila leta 2019. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Klasnja (@anaklasnja)

 

Komentarjev 6
  • Jako 18:40 12.september 2021.

    Ne vem, kaj je tako edinstvenega. Bejba, brez kakršnekoli obline.... .

  • lada 08:18 25.julij 2021.

    696 nejeverni thomas alva edison; ni čudno, da je suha, če Nč ne kuha in prase v koritu nima kaj u pisker dat; je pać len gnoj, kot kakšen moriuski komunist, ki drugim krade, sam pa Nč ne dela, razen pizdarije !

  • tomaz696 13:33 16.julij 2021.

    Daj ne serite,moja spi do 11h,nic ne trenira pa ima trebusne isklesane

Sorodne novice