Magazin > VIP
2505 ogledov

To znano Slovenko je imela usoda zelo rada

Ivjana Banič Instagram
Ob tej naši voditeljici pregovorna slovenska zavist dela na polno …

Priljubljena radijska voditeljica, mamica, jahalka valov in svetovna popotnica Ivjana Banič je na svoj 38. rojstni dan in sledilce na Instagramu pocrtljala z dih jemajočimi fotografijami s Havajev, na katerih je videti kot privid.

Ivjana se je na Havaje z družino preselila lansko leto, saj je njen partner tam dobil priložnost za delo. Živijo v prekrasni vili ob morju, ki jim jo je prav tako omogočila partnerjeva služba, kot je Ivjana nekdanjemu kolegu Denisu Avdiću razkrila lansko leto. Voditeljica sicer že vrsto let živi na poti, saj sta s partnerjem velika ljubitelja kajtanja in surfanja na valovih. Oba njena porodniška dopusta so preživeli v eksotičnih krajih, njena družina pa je tudi lastnica vil na Šrilanki. 

Ste že zeleni od zavisti? Še bolj boste, ko boste videli, kako je Ivjana videti pri 38-ih in po dveh porodih. Od svojem rojstnem dnevu je namreč objavila fotografije v kopalkah, na katerih je z venčkom na glavi videti kot prava morska boginja. Dolge noge, raven trebušček, polno oprsje, gosti črni lasje in čudovite modere oči, za piko na i pa jo krasi tudi dober smisel za humor. Da je videti tako dobro, pa verjetno ni naključje. Ivjana na svojem Instagramu namreč večkrat deli, da je velika odjemalka lokalno pridelane in zdrave hrane, takšni pa so tudi njeni recepti. Poleg tega postavo vzdržuje tudi z vodnimi športi in s tekanjem za sinom Krasom ter hčerko Vilo

Komentarjev 1
  • Avatar pantani
    pantani 07:16 15.marec 2021.

    "jahalka valov" ahahahahahahaha burek novinarji!!!

Sorodne novice