Magazin > VIP
33356 ogledov

Uff, prepoznate to našo vročo voditeljico?

Ivjana Banič Instagram
To postavo bi bilo škoda prekrivati, še dobro, da je voditeljica v kopalkah vsak dan!

Priljubljena radijska voditeljica Ivjana Banič se je lansko leto za nekaj časa poslovila od službe na Radiu 1 in se s soprogom in dvema malčkoma odpravila okoli sveta. Po novoletnih praznikih na Maldivih, je Ivjana svoj začasni dom našla na Havajih, v čudoviti vili z bazenom tik ob plaži, kjer uživa ob dih jemajočih sončnih zahodih in pogostih mavricah ob deževnem vremenu. 

Svojih sledilcev pa na Instagramu ne razveseljuje le s fotografijami čudovitih Havajev, temveč tudi s fotografijami svoje božanske postave v kopalkah. Dolge noge, bujno oprsje, ozek pas in bujni črni lasje so vsekakor Ivjanin zaščitni znak. In kako ohranja svojo popolno postavo? 

"Mislim, da je samo slikano pod takim kotom, da sem videti suhcena. Ob dveh ta malih, ki sta z nama 24/7 nimam ne časa, ne volje za kakšno telovadbo. Na surfanje grem, ko so valovi dobri in to je to. Jem itak vse živo, zvečer obvezno smokiji in čipsi. Tako, da res mislim, da gre le za dober kot," je skromna Ivjani, ki je sicer strastna ljubiteljica kajtanja in surfanja, ki sta tudi razlog, da z možem tako rada potujeta. 

Ivjana Banič | Avtor: Instagram Instagram

Komentarjev 5
  • andrej084 14:48 18.oktober 2020.

    A ta plačuje objave? Ne vidim drugega razloga da Zurnal to objavlja. Ženska je presuha, joške prevzdignjene in stisnjene, podobno kot vrečka Čipsa. Na zunaj vsa napihnjena, ko pa odpreš, pa vse ssplahni in notri malo krompirja.

  • munja 12:31 18.oktober 2020.

    Ne vidim nič posebnega, razen da je presuha.

  • Avatar omega_v6
    omega_v6 11:27 18.oktober 2020.

    Dobra je za tiste,ki radi spijo z okostnjaki!! Jaz je nebi niti,če mi plača!!

Sorodne novice