Uporabno
3468 ogledov

5 razlogov za nakup srajčne obleke to poletje

Dedoles Dedoles
Ali iščeš načine, kako bi bila lahko tvoja poletna garderoba bolj izvirna?

Če meniš, da so tvoje kombinacije v vročih poletnih dneh nekoliko puste in neudobne, posezi po živahni srajčni obleki! Športno eleganten kroj v kombinaciji z edinstvenimi barvami poskrbi, da vsaka siva miška postane eksotična boginja. Zakaj je srajčna obleka stalni poletni trend? 

Primerna je za vsak dan 

Ohlapen kroj srajčne obleke ter lahka in zračna 100 % bombažna tkanina ti zagotavljata popolno udobje pri nošenju ves dan. Zabavni vzorci ne bodo privabili nasmeh na obraz le tebi, temveč tudi vsem okrog tebe. Popolnoma od tebe je odvisno, kako jo boš kombinirala. Ali boš posegla po svojih priljubljenih supergah in se odpravila na vsakdanji sprehod? Ali pa boš obula čevlje z visoko peto in šla na zabavo? S srajčno obleko je tako preprosto ustvariti popoln poletni videz! 

Dedoles | Avtor: Dedoles Dedoles

Športna eleganca na plaži 

Obožuješ sonce, vodo in sproščanje, a se v kopalkah ne počutiš povsem udobno? Ali pa se moraš hitro pokriti pred obiskom restavracije, saj vstop v kopalkah ni dovoljen? Srajčna obleka je popolna izbira! Če greš v bar ali mesto naravnost s plaže, boš pri roki imela hitro kombinacijo, zaradi katere boš vedno videti šik. 

Zaščita pred soncem 

Vedno se zavedamo tveganj, povezanih s prekomerno izpostavljenostjo sončnim žarkom. Zaradi zračnosti srajčne obleke se počutiš prijetno tudi v najbolj vročem vremenu. Zaščita pred soncem v vročih poletnih dneh še nikoli ni bila tako preprosta in trendovska. Ne pozabi zaščititi tudi glave, obraza in vratu! Vedno je dobro nositi trendovski ribiški klobuk. 

Dedoles | Avtor: Dedoles Dedoles

Popolna za doječe matere 

Mislimo, da se boš strinjala z nami, da je ena največjih prednosti srajčnih oblek to, da so funkcionalne in praktične. Če dojiš, boš nedvomno cenila, da so tvoja oblačila preprosta in funkcionalna. Gumb, ki se zapenja na sprednji strani po celotni dolžini obleke, novopečenim mamicam omogoča, da svojega dojenčka dojijo kjerkoli in kadarkoli udobno in preprosto. 

Za skrivanje tistih nekaj odvečnih kilogramov 

Ali te skrbi, da si med karanteno pridobila nekaj kilogramov? Naj te ne skrbi, vsi smo jih! Srajčna obleka je odlična izbira, saj je v univerzalni velikosti. Ni ti treba skrbeti, da boš namesto svoje običajne manjše številke kupila večjo. Poleg tega ti dva gumba na rokavih omogočata, da prilagodiš tudi širino rokavov! Zato lahko srajčna obleka brez težav reši problem odvečnih karantenskih kilogramov. 

Dedoles | Avtor: Dedoles Dedoles
Sploh ni treba, da so srajčne obleke dolgočasne! Ne pozabi, da so to poletje žive barve in vzorci velik trend. Monokromatske barve in enobarvne kose bodo nadomestile vse mavrične barve in vse vrste vzorcev, ki si jih lahko predstavljaš. Vse, kar moraš storiti, je, da izbereš svoje najljubše vzorce in barvne kombinacije ter jih dopolniš z ujemajočimi se dodatki, kot so natikači za plažo, klobuk ali kopalke.