Magazin > VIP
62266 ogledov

Nadiya Bychkova zaradi fotografije v kopalkah pod plazom kritik

Nadiya Bychkova
Nikoli ni vsem prav …

Ko se je zdelo, da smo končno sprejeli postave vseh oblik in velikosti ter se začeli zavedati, da smo si različni, a prav vsi čudoviti, se je s sezono kopalk na družbenih omrežjih ponovno začela gonja nad "presuhimi" ali "predebelimi" telesi. Nekaterim spletnim uporabnikom nikoli ni prav in zlivajo svoj gnev čez vse. Hitro kogarkoli ožigosajo za prestarega, predebelega, presuhega ali umetnega. 

Fotografijo v kopalkah je objavila tudi naša plesalka Nadiya Bychkova, ki je bila na Instagramu deležna kritik, češ da je presuha. A so lepi plesalki hitro stopili v bran Facebook uporabniki enega izmed naših portalov, ki je delil njeno fotografijo. Pravijo, da je ima svetlolaska za plesalko in mamico super postavo, lepo natrenirano telo in da so opravljivci le nevoščljivi.

Nadiya pa se na kritike ne ozira, kot je tudi prav, in svoje oboževalce še naprej razveseljuje s fotografijami v kopalkah. 

Komentarjev 10
  • andreja72 13:44 10.julij 2021.

    Normalno lepo, vitko natrenirano telo!

  • Janez Mušič 03:46 10.julij 2021.

    SUPER postava in ji ženske lahko samo zavidajo. Verjetno pa kritizirajo take, ki imajo težo (vampaste, debele) 5x preveč. IZREDNO LEPA POSTAVA ČESTITKE IN SREČEN MOŽ.

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 00:36 10.julij 2021.

    Včeraj je bila Špela Grošelj debela, dane je Bychkova presuha, v resnici pa obe noro dobro izgledata, s filtriaali brez.

Sorodne novice