Magazin > VIP
45100 ogledov

Znana Slovenka pokazala greha vredne gole obline!

Doroteja Premužič Instagram
Pri 36-ih še bolj privlačna kot prej ...

Lepotica Doroteja Premužič, ki je nekoč posteljo grela raperju Trkaju in ustanovila elitno agencijo s hostesami Diamantke, je danes uspešna umetnica ličenja, ki je svojo srečo poskusila tudi v Londonu.  Oktobra  2019 se je namreč preselila v London, kjer se ji je ponudila nova poslovna priložnost. S hrvaško zdravnico Ivono Igerc sta v britanski prestolnici odprli holistični center lepote Face Design, ki ponuja številne programe in tretmaje ter celostno obravnavo pomlajevanja obraza, med drugim z botoksom in polnili, pa tudi novejše inovativne metode. Doroteja je pri mladem podjetju prevzela vodenje marketinga in vlogo managerke, a žal je podjetnici presenetila korona kriza, zato se je naša lepotica, vsaj začasno, vrnila v Slovenijo.

Najboljša reklama za svoje posle pa je kar Doroteja sama, saj je še vedno videti v svoji najboljši formi. Na Instagramu tako rada pokaže svojo zavidljivo postavo in celo odvrže kakšno krpico. Pred časom nam je zaupala, da njena skrivnost niso le lepotni tretmaji, kozmetika in ličila, pač pa predvsem zdrav način življenja: "Ljudje se premalo zavedajo, da ni važno le to, kakšno kozmetiko daš nase, ampak tudi, kaj daš vase. Več vode kot popiješ, boljše je, saj se koža bolje vlaži od znotraj, je bolj napeta in majhne gubice so manj vidne. To pomeni minimalno dva lita vode na dan in čim manj cigaret ter kave, ker to deluje ravno obratno, da koža potem hitro postane starikava in sivkasta. Sama tudi ne jem več mesa, pojem pa veliko sadja in zelenjave, predvsem take, ki vsebujeta veliko vode, ker samo voda ni dovolj, saj se hitro izloči. Veliko pa se pozna, če ješ stvari, ki zadržujejo vodo, sama na primer vsako jutro spijem sadni smooti, zvečer pa jem solato, najraje kumare, paradižnik, papriko, tako, bolj vodeno zelenjavo. Seveda pa je pomembno tudi kakšno energijo izražaš. Čim bolj pozitivno mišljenje, pa to, da imaš sebe rad, vse to se pozna na obrazu. Teh dejavnikov ni malo."

Komentarjev 8
  • Avatar crusader666
    crusader666 15:39 21.april 2021.

    U gobec je ko krastača, če ji pa fasado dol postrgaš je pa navadna sponzoruša brez kemikalij na ksihtu!

  • ode 17:24 24.marec 2021.

    Nabreklost labie je zunanji znak obdobja plodnosti, ali po domače: gonjenja. Tako je tudi pri kravah, svinjah, babah in opicah. Ker se pa babe gonijo samo takrat, ko je smreka zelena, so si oteklino trajno uredile.

  • ode 17:14 24.marec 2021.

    Zgornjo vulvo si je dala narediti, da izgleda kot ocvrt flancat iz kvašešenega testa, spodnjo (ki jo skriva), pa ima takšno, kot flancat iz nekvašenega testa (lahki flancat). Dober tek.

Sorodne novice