Magazin > VIP
18093 ogledov

Znana Slovenka za srečanje s Kim plačala več tisočakov

Kim Kardashian
Ena najbolj znanih umetnic ličenja pri nas ima v tem letu visokoleteče, a uresničljive cilje.

Doroteja Premužič, ki že nekaj let uspešno vodi svoj posel in je priznana umetnica ličenja, se letos želi vrniti v Dubaj, kjer je pred dobrim letom spoznala Kim Kardashian in se učila od njenega vizažista Maria Dedivanovica. Takrat je za ta izobraževalni izlet zapravila kar debele štiri tisočake, a pravi, da se je vsekakor izplačalo. 

Doroteja Premužič | Avtor: Žiga Intihar Žiga Intihar
"Karta za dogodek je bila skoraj 2000 evrov, vendar smo dobili ličil in pripomočkov v vrednosti treh tisoč evrov, poleg tega vidiš njegove lepotne trike v živo, kar je nekaj povsem drugega in ti napotki so mi resnično koristili. Letos pa bi se v Dubaj želela vrniti na delo, ne na izobraževanje, in sicer v drugi polovici leta za približno tri mesece," o svojih novoletnih ciljih pove vizažistka, ki pod imenom Diamondee s pomočjo čopičev in optičnih iluzij znane in manj znane Slovenke spreminja v lepše različice samih sebe.

Komentarjev 14
  • Besi 19:12 12.januar 2018.

    j

  • Besi 19:11 12.januar 2018.

    B

  • Majazmaja 12:59 12.januar 2018.

    4.000 eur je zapravila za šolo ličenja, potem se pa napleska, da izgleda kot k. s kakšne pariške železniške postaje? Usta, ki so tako obrobljena s svinčnikom? Pa trepalnice so tudi katastrofa. Jih nekaj manjka? Sama nisem nadarjena za ličenje. ...prikaži več Naličim se vsak dan, naučila sem se sama, ampak lahko rečem, da to opravljam bolje. In verjetno tudi hitreje in z manj pripomočki. Če že jaz vidim nekaj napak, kaj si šele mislijo tisti, ki se s tem ukvarjajo profesionalno?

Sorodne novice