Magazin > VIP
5186 ogledov

Kim Kardashian potrdila govorice o novem družinskem članu

Kim Kardashian, Khloe Kardashian, Kourtney Kardashian
Kim Kardashian je potrdila informacijo, ki je pred dnevi že odjeknila v medijih ...

"Kaj se zgodi vsakič, ko vprašam: 'Ugani, kaj'," je v video pogovor prikazanem v promocijskem videu za družinski resničnostni šov V koraku s Kardashianovimi Kim Kardashian West nagovorila svojo sestro Khloe. Ta ji je odgovorila: "Ti si noseča ali pa je noseč kdo drug."

Kim ji je nato potrdil, da pričakujejo novega otroka.

Kim in Kanye West  sta se tokrat odločila, da uporabita nadomestno mamo. Kim je namreč v prvih dveh nosečnostih imela zdravstvene težave, zaradi katerih nista želela tvegati še ene nosečnosti. Kim pa naj bi za nadomestno mamo celo pripravila poseben jedilnik, ki se ga mora držati, saj želi poskrbeti, da ima nadomestna mama prehrano, ki bo zagotovila, da bo otrok zdrav. Kim in Kanye, ki sta se poročila maja 2014, imata 4-letno hčerko North in 21-mesečnega sina Sainta.
 
Poleg Kim naj bi - vsaj po govoricah sodeč - otroka pričakovali še njeni sestri Kylie Jenner in Khloe Kardashian. Govoric nihče iz klana še ni potrdil oziroma zanikal, saj so voda na mlin njihovi promociji nove sezone družinskega šova.
 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice