Magazin > VIP
14890 ogledov

To je najbolj vroči in greha vreden slovenski župan!

David Klobasa Instagram
Sveto Trojico v Slovenskih goricah je vredno obiskati tudi zaradi najbolj privlačnega slovenskega župana …

Postavni 32-letni David Klobasa je župan občine Sveta Trojica v Slovenjskih goricah, spletni portal Slovenskih novic pa ga je zaradi privlačnega videza okronal za najbolj seksi slovenskega župana. Mladi župan je precej dejaven tudi na Instagramu, kjer ne deli le službenih trenutkov, temveč tudi zasebne fotografije svojih privlačnih prijateljic in popolno izklesanega ter tetoviranega telesa. Klobasa je namreč dober prijatelj seksi vizažistke Doroteje Premužič, ki že nekaj časa dela v Londonu. 

"Sem zasledil, mi je ogromno ljudi preposlalo. Jaz na te stvari gledam ne tako, vsake oči imajo svojega malarja. Me pa ne motijo tovrstni članki, bolj se osredotočam na to, da dobro delam za druge. Seveda pa je ob taki službi pomembno, da sem v dobri psihofizični kondiciji, ki jo vzdržujem z redno rekreacijo," o laskavem članku pove Klobasa, ki nam je razkril, da je še vedno samski: "Sem samski in trenutno tako okupiran z delom, da niti nimam časa ali potrebe, da bi se vezal. To  lahko povedo vsi župani, da zveza in županovanje ni najbolj optimalna stvar, razen za tiste, ki so bili v zvezi že prej. Bolj me trenutno motivira delo, iskanje novih priložnosti in razvoj naše občine."

In kaj je poleg župana v občini Sveta Trojica še privlačnega? "Znani smo po baročni cerkvi, ki nekako dominira, ob nedeljah imamo ob jezeru odprto kuhinjo, prav tako pa je prijeten tudi tri kilometre dolg sprehod okoli jezera," dodaja župan. 

To pa o privlačnem županu piše na spletni strani občine: "Rojen sem 12. 05. 1988 v Mariboru. Pred županovanjem sem bil zaposlen v Državnem zboru Republike Slovenije kot strokovni sodelavec poslanske skupine NSi. Kljub temu, da izhajam iz družinskega podjetja, kjer sem bil zaposlen skoraj 10 let, me je želja po pridobivanju izkušenj in radovednost v mladosti vodila v različne smeri, med drugim tudi v tujino, kjer sem si kot vodja marketinga pridobival nova znanja in tkal nove poslovne in prijateljske vezi. Kot samostojni podjetnik sem se v zadnjih letih s svojim podjetjem za organizacijo dogodkov in marketing podpisal pod veliko odmevnih projektov, pri katerih bi izpostavil sodelovanje z Zavodom za turizem Maribor in Visoko šolo za gostinstvo in turizem Maribor ter večje število kreativnih konceptov za različna podjetja. Sveta Trojica je vedno bila in vedno bo moj dom. Tu je moja družina, moji prijatelji in del mojega srca. Kljub temu, da sem kar nekaj let živel v Mariboru, sem se vsak dan vračal na delo v naše družinsko podjetje v Sveto Trojico ter nato prevzel vodenje poslovne enote v Mariboru. Po sprejeti odločitvi, da grem “na svoje”, pa sem se v kraju še vedno udejstvoval v sklopu raznih projektov in društev; eden izmed vidnejših je zagotovo projekt “Pozdrav sosedu”, ki ga v sodelovanju s TD Sveta Trojica organiziramo zadnji vikend v letu. Moj kraj imam rad in rad imam Trojičane, zato se po svojih najboljših močeh trudim za razvoj naše občine, iščem priložnosti za naše krajane in vzpodbujam povezovanje ter soustvarjanje zgodbe, ki jo bomo zapustili zanamcem."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The best things in life are free. The second best are very expensive. #mykonos #nammosbeachclub #greece

A post shared by David Klobasa (@david_klobasa) on

 

Komentarjev 1
  • renata90 10:47 12.junij 2020.

    Za denar, slavo in seveda oblast, gredo slovenceljni preko vseh svojih moralnih načel in prepričanj. Kako moraš v glavi funkcionirat, ko kot homoseksualec kandidiraš za najbolj homofobno stranko. Spolna usmerjenost ne definira človeka, vendar pa ja v njegovem primeru tako, ...prikaži več kot da bi se temnopolti včlanil v skrajno desničarsko stranko.

Sorodne novice