Magazin > VIP
15074 ogledov

To je razlog, da znana Slovenka že pol leta nosi lasuljo

Doroteja Premužič Instagram
Zato ima vedno popolno pričesko.

Umetnica ličenja Doroteja Premužič je že dolga leta ena vodilnih domačih umetnic ličenja, ki svoje znanje predaja tudi bodočim generacijam vizažistov. Ker je njen obraz najboljši oglasni pano za njeno delo, je vedno urejena kot iz škatlice. A ne le obraz, na Doroteji vsak detajl pade na svoje mesto, od modnih dodatkov, do oblačil in pričeske. Prav slednja je zadnje čase videti brezhibna, Doroteja pa je priznala lepotno skrivnost, in sicer, da že pol leta redno nosi lasuljo. 

"S svojimi lasmi nimam težav, imam dolge lase, mi je pa super, ker je enostavno in ne rabim nobene frizure. Naredim si kitke, prilepim in to je to. Lahko jo nosim tudi več dni zapored, saj je iz pravih las in je tudi veliko vredna. Cena moje lasulje je 1300 evrov. Na začetku so mi uporabo pokazali frizerji, sedaj pa sem že tako izkušena, da si jo sama nadenem v dvajsetih minutah. Res je kvalitetno narejena, tako da ni težav," je odkrito povedala Doroteja. 

Kim Kardashian Splačalo se ji je! Magazin Znana Slovenka za srečanje s Kim plačala več tisočakov

Pred Dorotejo pa je tudi nov poslovni izziv, saj se prav kmalu odpravlja v tujino. "Začenjam sodelovanje z Ivono Igerc, ki je strokovnjakinja na področju estetske medicine. Postala sem njen menedžer, tako da bom veliko časa preživela v Londonu, čez bom imela organizacijo in stranke. Trenutno se bom posvetila le temu delu, s tečaji ličenja zaključim poleti, nato pa upam, da se do zime preselim v London. V Sloveniji ne vidim več izzivov," je povedala Premužičeva, ki pa s seboj ne bo vzela svojega dolgoletnega partnerja Gala Simiča, izdala pa je tudi, da se želi v življenju popolnoma posvetiti karieri. 

"Partner me pri tem podpira, če se bo v Londonu našla priložnost tudi zanj, mu bom seveda z veseljem pomagala, trenutno pa bova zvezo ohranjala na daljavo. Želje po otrocih pa nimam. Morda sem jo še imela, ko sva se spoznala, a jaz sem karieristka in se želim sto odstotno posvetiti delu. Ljudje okoli mene me sicer preganjajo in sprašujejo, kdaj bom imela naraščaj, a se ne pustim motiti. Prav tako te želje nima moj partner," še pravi Doroteja. 

Doroteja Premužič Preveč? Magazin Toliko denarja za lepotne popravke zapravi Doroteja Premužič Doroteja Premužič Naša starleta Magazin Doroteja se z veseljem pokaže zgoraj brez

Komentarjev 5
  • Avatar Martalissa
    Martalissa 01:29 12.april 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top ********************************************************************************************** Ne gre dobro z dekleti? Ja, vsi ljudje imajo radi velike stvari in dolga dejanja. Poskusite > > > > www.XXmacho.Com

  • patron 17:05 11.april 2019.

    kot bi gledali lapanko mirelkovič v malo bolj kičasti preobleki......imitacija kardašinove riti.....

  • Aro 11:18 11.april 2019.

    Od kdaj pa je to "znana slovenka" ? Še bolj znane so druge slačipunce in spremljevalke, zakaj ravno ta???

Sorodne novice