Magazin > VIP
730 ogledov

Prejemali ponudbe za plačano spremstvo

Doroteja Premužič Katarina Benček Samo Mervar/Agencija Ekskluzivno
Doroteja Premužič pravi, da se morata s kolegico Katarino Benček ves čas soočati z govoricami, ki krožijo o njiju.

Doroteja Premužič in Katarina Benček, lastnici agencije za hostese Diamantke, se morata že nekaj časa spopadati z zlobnimi govoricami, da v resnici vodita agencijo plačanih spremljevalk.

Doroteja pa se mora zdaj braniti še pred obtožbami, da ji novi fant daje žepnino in da moške izbira na podlagi debeline denarnice. "Jaz sem kar šokirana (smeh). To vsekakor ne drži. Meni je pomembna samo kemija," je pojasnila plavolaska in dodala, da na podobne govorice naleti vsak teden. "Še največ se je govorilo o tem, da sva s Katarino plačani spremljevalki. To, da hodim samo s fanti, ki imajo malo več pod palcem, pa ne vem, od kje je prišlo."

Nekdanja izbranka raperja Trkaja nam je ob tem zaupala, da se je sčasoma naučila prelišati govorice, čeprav mora glede spremstva vedno znova pojasnjevati, da nimata nič s tem. "Zaradi teh govoric sva dobili kar nekaj povpraševanja glede plačanega spremstva. Tem osebam pač poveva, da imajo napačne informacije in da ne počneva teh stvari, da se s tem ne ukvarjava," je pojasnila.

Komentarjev 11
  • Trovlak 14:02 25.januar 2014.

    Če bi jima bilo vseeno o tem kaj kdo govori, ne bi mi sedaj tega brali. Sicer pa takim ne verjamem. Imam kar nekaj znank tega profila: doma revščina, punce šle na nekaj lepotnih operacij, vsak vikend se pojavljajo v ...prikaži več nabolj znanih klubih, najprej delajo z šankom, potem čudežno začnejo z odkupom zlata/zavarovalniškimi posli in že čez eno leto vidiš kako potujejo po svetu, bivajo v najbolj luksuznih hotelih vsakič z drugimi ljudmi. To je prav utečen lifestyle tovrstnih izkoriščevalk in po eni strani čist fajn, da jim nasedajo tipi istega kalibra.

  • logarm 18:01 24.januar 2014.

    haha pa kdo bo verjel tem lažem nekih blondink ? VIP pa belo in gasa ups sem pozabil še kakšnega vijolčnega ;)

  • Skippy 16:25 24.januar 2014.

    Eh, Slovenci so vse bolj zlobni in zafrustriran narod. Ni čudno, da je takšen odliv vsega sposobnega od tu ven.