Magazin > VIP
35088 ogledov

Znana Slovenka za lepotnega kirurga mesečno porabi 330 €, tako je videti

Anja Jenko Instagram
Veliko časa in denarja porabi za lepoto, to so rezultati ...

Podjetnica in lepotna vplivnica Anja Jenko na Instagramu redno deli nasvete za bolj mladosten videz, ki jih pred tem preizkusi tudi sama. Nedavno je delila, katerih metod pomlajevanja se poslužuje pri svojem lepotnem kirurgu in razkrila, da za njih porabi okoli 330 evrov mesečno. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja Jenko (@anjajenko)

"Dobra stran vseh teh posegov je, da jih ni treba obnavljati mesečno. Skupna cena vseh postopkov je približno 4000 evrov, če se razdeli na 12 mesece, je cena približno 330 evrov," je Anja razkrila svojim svojim sledilcem. V preteklost je že odkrito povedala, da si je operirala nos in prsi, z neinvazivno metodo povečala ustnice, tokrat pa je razkrila še, da si obraz in gube pomlajuje s pomočjo radiofrekvence, botoksa, polnil, profhila in polilaktične kisline. 

Poleg zgoraj naštetih postopkov, redno obiskuje tudi kozmetični salon, kjer nego prilgodijo glede na diagnostiko njene kože in uporablja vrhunsko vsakodnevno kozmetiko ter se zdravo prehranjuje. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja Jenko (@anjajenko)

Komentarjev 7
  • Pierre 20:22 18.marec 2023.

    Plastique fantastique!!!!!

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 12:56 18.marec 2023.

    In za takimi ženskami ponavljajo mlade punce, ki nimajo tako globokih žepov in bogatih fotrov in potem prihaja do raznih zapletov in zdravstvenih težav. Pa nazadnje še vse isto izgledajo, kot da bi bile klonirane.

  • miro8 11:27 18.marec 2023.

    Pisec članka, toliko da veš. V slovenščini se ne reče, da je operirala nos, ampak, da si je dala operirati nos. Samo domišljvi balkanci pravijo npr. operisao sam nos.

Sorodne novice