"Videti sem kot klovn"

Foto: Youtube Michelle Phan ličenje fant Foto: Youtube Michelle Phan ličenje fant Foto: Youtube Michelle Phan ličenje fant Foto: Youtube Michelle Phan ličenje fant
Lepotna strokovnjakinja je svojemu fantu dovolila, da jo naliči.
Oglej si celoten članek

Lepotna strokovnjakinja, 26-letna Michelle Phan iz Bostona, se je domislila izvirnega podviga - svojemu fantu je zadala nalogo, da jo naliči. Lepotica, ki ima svojo spletno stran in zelo obiskan kanal na Youtubu, se je potrpežljivo prepustila rokam svojega fanta, manekena Dominiqua Caprara.

Najprej je bil na vrsti puder kot podlaga. Fant ga je počasi in temeljito nanašal. Ko je minilo deset minut, mu dekle reče, da si sama v petih minutah naliči cel obraz. Naličil ji je še oči, ji z njeno pomočjo ukrivil trepalnice ter nanesel šminko. V nekaj več kot desetminutnem posnetku fantu le uspe naličiti svoje dekle, se pa oba vmes izjemno zabavata.

"Ojoj, videti sem kot vroča zanemarjenka! Videti sem kot klovn!" pa ni bila prav nič navdušena, ko ji je po končanem ličenju fant pred obraz postavil ogledalo.

V posnetku na tej povezavi pa si poglejte, ali si njen fant res zasluži takšno grajo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 00:12 18. Avgust 2013.

    stara fora. boyfriend does my makeup tag videos so na portalu youtube že precej časa in si tega zagotovo ni …

  • 12:50 12. Avgust 2013.

    Jaz se občasno naličim, nikoli tako :).

  • mia
    12:08 11. Avgust 2013.

    sama se sicer ne ličim, vendar mislim, da jo je fant naličil tako kot se običajno nestrokovnjakinje naličijo same. res …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.