Magazin > Lepota & telo
22 ogledov

"Videti sem kot klovn"

Michelle Phan ličenje fant
1/4
Youtube
Lepotna strokovnjakinja je svojemu fantu dovolila, da jo naliči.

Lepotna strokovnjakinja, 26-letna Michelle Phan iz Bostona, se je domislila izvirnega podviga - svojemu fantu je zadala nalogo, da jo naliči. Lepotica, ki ima svojo spletno stran in zelo obiskan kanal na Youtubu, se je potrpežljivo prepustila rokam svojega fanta, manekena Dominiqua Caprara.

Najprej je bil na vrsti puder kot podlaga. Fant ga je počasi in temeljito nanašal. Ko je minilo deset minut, mu dekle reče, da si sama v petih minutah naliči cel obraz. Naličil ji je še oči, ji z njeno pomočjo ukrivil trepalnice ter nanesel šminko. V nekaj več kot desetminutnem posnetku fantu le uspe naličiti svoje dekle, se pa oba vmes izjemno zabavata.

"Ojoj, videti sem kot vroča zanemarjenka! Videti sem kot klovn!" pa ni bila prav nič navdušena, ko ji je po končanem ličenju fant pred obraz postavil ogledalo.

V posnetku na tej povezavi pa si poglejte, ali si njen fant res zasluži takšno grajo.

Komentarjev 3
  • missjulysmile 00:12 18.avgust 2013.

    stara fora. boyfriend does my makeup tag videos so na portalu youtube že precej časa in si tega zagotovo ni izmislila Michelle. sicer nimam nič proti tej zelo uspešni strokovnjakinji, a se mi ne zdi prav, da ji pripisujete zasluge ...prikaži več za nastanek priljubljenega tako imenovanega 'tag' videa.če pa že delate tak halo iz tega... ni fora da ni navdušena nad rezultatom, pač par ima, kot vsak, svoje fore in ona ni pričakovala makeupa vrednga najboljših pohval svetovnih strokovnjakov. tko da, brezveze ceu člank skupi.just sayin'

  • NejaS 12:50 12.avgust 2013.

    Jaz se občasno naličim, nikoli tako :).

  • mia 12:08 11.avgust 2013.

    sama se sicer ne ličim, vendar mislim, da jo je fant naličil tako kot se običajno nestrokovnjakinje naličijo same. res pa je, da vizažisti, ki obvladajo svoje delo le to opravijo mnogo bolje.