Vili Resnik pravi, da je bila lepa za umret!

Foto: Menart
Foto: Menart
Končno so tudi njegovi domači lahko izkusili izkušnjo, ki njemu ni bila nikoli ravno pri srcu.
Oglej si celoten članek

Vili Resnik že več kot trideset let razveseljuje ljudi s svojimi energičnimi nastopi, a priznava, da videospotov za pesmi nikoli ni z navdušenjem snemal. Ljubši so mu nastopi, kar je nenazadnje tudi prav za pravega glasbenika. "Pri snemanjih je namreč tako, da si cel dan na snemanju. Nekaj malega posnameš, potem pa čakaš in spet nekaj posnameš, potem pa ponovno čakaš ..." A tokrat je snemanje videospota za pesem Lepa za umret potekalo le malce drugače in na Vilijev ljubši način. "Res je, tokrat je snemanje potekalo res tako, da mi ni bilo neprijetno. Prvič v svoji 30-letni karieri smo posneli vse kadre, v katerih nastopam, v samo dveh urah. Najprej smo snemali od sedmih do pol devetih zjutraj in nato še zvečer približno pol ure. No, preostanek dneva je seveda snemanje potekalo, a meni ni bilo treba biti tam."

Snemanje je potekalo v hrvaški Istri, v Zambratiji, kar je bilo še posebno všeč Vilijevi družini, ki ga je tokrat spremljala na snemanju, saj so lahko vse skupaj združili še s krajšim izletom na morje. "Glede na to, da je bilo dan pred snemanjem deževno, zjutraj pa že kar fino vroče, je bila v zraku visoka vlaga ter posledično zelo soparno. Končno so tudi moji videli, da snemanje spota ni vedno ravno zabavno in preprosto," v smehu doda Vili. Na koncu pa zaključi: "Mislim, da imamo spet pesem, za katero upam, da bo lepo sprejeta med ljudmi."
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 22:59 7. September 2022.

    No , z takimi Neumnimi sporočili je Vilko Neresnik pokazal svoj Izrdno Nizek Duhovni nivo, !!! ! !!! Nič čudnega, …

  • 15:26 7. September 2022.

    V.R vedno bolj deluje in poje kot, debili...Škoda ušes za njegove mojstrovine. !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.