Magazin > VIP
13944 ogledov

Vili Resnik pravi, da je bila lepa za umret!

Vili Resnik Menart
Končno so tudi njegovi domači lahko izkusili izkušnjo, ki njemu ni bila nikoli ravno pri srcu.

Vili Resnik že več kot trideset let razveseljuje ljudi s svojimi energičnimi nastopi, a priznava, da videospotov za pesmi nikoli ni z navdušenjem snemal. Ljubši so mu nastopi, kar je nenazadnje tudi prav za pravega glasbenika. "Pri snemanjih je namreč tako, da si cel dan na snemanju. Nekaj malega posnameš, potem pa čakaš in spet nekaj posnameš, potem pa ponovno čakaš ..." A tokrat je snemanje videospota za pesem Lepa za umret potekalo le malce drugače in na Vilijev ljubši način. "Res je, tokrat je snemanje potekalo res tako, da mi ni bilo neprijetno. Prvič v svoji 30-letni karieri smo posneli vse kadre, v katerih nastopam, v samo dveh urah. Najprej smo snemali od sedmih do pol devetih zjutraj in nato še zvečer približno pol ure. No, preostanek dneva je seveda snemanje potekalo, a meni ni bilo treba biti tam."

Snemanje je potekalo v hrvaški Istri, v Zambratiji, kar je bilo še posebno všeč Vilijevi družini, ki ga je tokrat spremljala na snemanju, saj so lahko vse skupaj združili še s krajšim izletom na morje. "Glede na to, da je bilo dan pred snemanjem deževno, zjutraj pa že kar fino vroče, je bila v zraku visoka vlaga ter posledično zelo soparno. Končno so tudi moji videli, da snemanje spota ni vedno ravno zabavno in preprosto," v smehu doda Vili. Na koncu pa zaključi: "Mislim, da imamo spet pesem, za katero upam, da bo lepo sprejeta med ljudmi."
 

Komentarjev 2
  • Boschtjan Zupanchich 22:59 07.september 2022.

    No , z takimi Neumnimi sporočili je Vilko Neresnik pokazal svoj Izrdno Nizek Duhovni nivo, !!! ! !!! Nič čudnega, da so Slovenci začeli iskati glazbo pri drugih narodih na planetu, da duhovno ne (pro)padejo tako nizko, kot naši glazbeni ...prikaži večni "umetniki" !!! ! !!!

  • Ender3 15:26 07.september 2022.

    V.R vedno bolj deluje in poje kot, debili...Škoda ušes za njegove mojstrovine. !