Vitez in sitnež rešujeta princeso

Foto: Žurnal24 Na poti se jima pridruži zapeljiva bojevnica Isabel (Natalie Portman), ki v Fabi
Na velika platna slovenskih kinematografov prihaja domišljijska pustolovska komedija Vitez in sitnež z Jamesom Francom in Dannyjem McBrideom v glavnih vlogah.
Oglej si celoten članek

Ko ugrabijo njegovo zaročenko, se princ Fabious (James Franco) odpravi na pot, da bi jo rešil. Spremlja ga njegov leni in za-nič-dober brat Thadeous (Danny BcBride), ki bo reševanje bodoče princese spremenil v smešno in nevarno pustolovščino.

Skozi vso zgodovino poznamo zgodbe o čednih vitezih, ki rešujejo prelepe mladenke, ubijajo zmaje in premagujejo zlo. Ampak za mnogimi temi junaki se skrivajo neopevani mlajši bratje, ki se na vse kriplje trudijo, da ne bi zabredli v težave.

Thadeous že od otroštva namreč živi v senci starejšega brata Fabiousa, ki se kot prestolonaslednik redno podaja na epske podvige in svojim podanikom kaže, kakšen mora biti pravi bodoči vladar. Ko pa Fabiousovo zaročenko Belladonno (Zooey Deschanel) ugrabi zlobni čarovnik Leezar (Justin Theroux), da bi izpolnil starodavno prerokbo, kralj svojemu mlajšemu, razuzdanemu in ponočnjaškemu sinu postavi ultimat: pokaži, da si dedec, drugače te bom izgnal iz kraljestva.

Komedijo si lahko ogledate v Kolosejih Ljubljana in Maribor ter Planetih Tuš v Celju, Kranju, Mariboru in Kopru.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.