Magazin > Film & Glasba & TV
26 ogledov

Vitez in sitnež rešujeta princeso

Na poti se jima pridruži zapeljiva bojevnica Isabel (Natalie Portman), ki v Fabi Žurnal24 main
Na velika platna slovenskih kinematografov prihaja domišljijska pustolovska komedija Vitez in sitnež z Jamesom Francom in Dannyjem McBrideom v glavnih vlogah.

Ko ugrabijo njegovo zaročenko, se princ Fabious (James Franco) odpravi na pot, da bi jo rešil. Spremlja ga njegov leni in za-nič-dober brat Thadeous (Danny BcBride), ki bo reševanje bodoče princese spremenil v smešno in nevarno pustolovščino.

Skozi vso zgodovino poznamo zgodbe o čednih vitezih, ki rešujejo prelepe mladenke, ubijajo zmaje in premagujejo zlo. Ampak za mnogimi temi junaki se skrivajo neopevani mlajši bratje, ki se na vse kriplje trudijo, da ne bi zabredli v težave.

Thadeous že od otroštva namreč živi v senci starejšega brata Fabiousa, ki se kot prestolonaslednik redno podaja na epske podvige in svojim podanikom kaže, kakšen mora biti pravi bodoči vladar. Ko pa Fabiousovo zaročenko Belladonno (Zooey Deschanel) ugrabi zlobni čarovnik Leezar (Justin Theroux), da bi izpolnil starodavno prerokbo, kralj svojemu mlajšemu, razuzdanemu in ponočnjaškemu sinu postavi ultimat: pokaži, da si dedec, drugače te bom izgnal iz kraljestva.

Komedijo si lahko ogledate v Kolosejih Ljubljana in Maribor ter Planetih Tuš v Celju, Kranju, Mariboru in Kopru.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.