Vključen mikrofon: Teja Perjet zelo nerodno situacijo obrnila v svoj prid!

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
Si mislite? Kaj bi pa vi naredili v taki situaciji?
Oglej si celoten članek

Teja Jugovic, nekoč Perjet, je s svojimi sledilci delila zabaven pripetljaj. Medtem ko je vodila prireditev, je namreč pustila vključen mikrofon, tako je cela dvorana, 120 jih je bilo, izvedela, da je med vodenjem dobila menstruacijo in si na stranišču pomagala s papirjem. Če se je na začetku vodenja spraševala, kaj vse bi šlo lahko narobe, od tega, da bi padla ali pozabila besedilo, pa je povsem pozabila, da mora med pavzo izklopiti mikrofon.

"Na Bledu sem vodila Bridal fever, na glavi sem imela mikrofon, ki ga med odmorom niso izklopili. Na poti iz stranišča sem srečala kolegico, ki se mi je potožila, kako jo bolijo noge, jaz pa sem ji povedala, da je to še v redu, ker sem sama ravno iz wc-ja, kjer sem si tlačila papir, ker sem dobila menstruacijo. Ker so me slišali vsi v dvorani, sem posnela še za Instagram, ker želim, da ljudje vedo, da ni to nič groznega. Se zgodi. To je resnično življenje in noben bav bav, hkrati pa ideja, kako reagirati v taki situaciji. V življenju so veliko bolj pomembne stvari, kot na primer pomoč tistim, ki jo potrebujejo. Zato 24. novembra v sodelovanju s skladom Vilijem Julijan organiziramo dobrodelni dogodek Ostani človek,ki bo zasnovan kot koncert in druženje," je povedala Teja, ki jo kar malo jezi, da mediji povzemajo njene objave in jih pogosto iztrgajo iz konteksta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 23:48 30. Oktober 2019.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.