Vloga v filmu Nevidno zlo jo je skoraj stala življenja

Foto: Instagram
Foto: Instagram
V bolečinah je 24 ur na dan.
Oglej si celoten članek

Leta 2015 je Olivia Jackson sodelovala pri snemanju filma Nevidno zlo: Zadnje poglavje, in sicer kot dvojnica Mille Jovovich. Med snemanjem prizora z motorjem pa je lepotica doživela hudo nesrečo. Premična kamera se ni dovolj hitro umaknila in Olivia, ki je veljala za zelo zaželeno in izkušeno kaskaderko, je z vso silo z motorjem treščila vanjo.

37-letnica pravi, da je 24 ur na dan v bolečinah. “Nočem se pritoževati, včasih pa si želim zapustiti svoje telo in vso bolečino,” je izjavila Olivia, ki kljub svoji žalostni usodi ni izgubila optimizma. "Zelo enostavno bi bilo sovražiti ljudi, ki so mi to storili, a odločila sem se, da energijo raje usmerim v svoje zdravljenje in pozitivno mišljenje."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.