Magazin > VIP
2731 ogledov

Vloga v filmu Nevidno zlo jo je skoraj stala življenja

Olivia Jackson Instagram
V bolečinah je 24 ur na dan.

Leta 2015 je Olivia Jackson sodelovala pri snemanju filma Nevidno zlo: Zadnje poglavje, in sicer kot dvojnica Mille Jovovich. Med snemanjem prizora z motorjem pa je lepotica doživela hudo nesrečo. Premična kamera se ni dovolj hitro umaknila in Olivia, ki je veljala za zelo zaželeno in izkušeno kaskaderko, je z vso silo z motorjem treščila vanjo.


Utrpela je hude poškodbe obraza, hrbtenice in roke, ki so jo morali celo amputirati. V komi je ležala 17 dni in zdravniki so se bali, da nesreče ne bo preživela. Če ne bi bila v tako dobri telesni pripravljenosti, je verjetno tudi ne bi … “Tistega dne se je na travmatičen način spremenilo moje življenje,” pravi Olivia, ki svojega sanjskega poklica, ki ji je na mesec prinesel med 14 in 22 tisoč evrov, ne more več opravljati. Od produkcijskega podjetja zato zahteva odškodnino v višini 2,4 milijona evrov.
 

37-letnica pravi, da je 24 ur na dan v bolečinah. “Nočem se pritoževati, včasih pa si želim zapustiti svoje telo in vso bolečino,” je izjavila Olivia, ki kljub svoji žalostni usodi ni izgubila optimizma. "Zelo enostavno bi bilo sovražiti ljudi, ki so mi to storili, a odločila sem se, da energijo raje usmerim v svoje zdravljenje in pozitivno mišljenje."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🤔 Yup that’s a battery pack implanted in my left bum cheek. It powers electric currents to the neuro-pain-transmitter implanted on to my spinal cord (behind my teeth in the X-ray), to help with phantom arm pain. My left shoulder is raised due to paralysis of the left core & the the arm amputation. Hardest part of my days is to hold my head up (literally & figuratively). Paralysis of the left side of my neck, the skew spine & the fused neck make it really difficult to hold my own head up straight. The constant pain is unexplainable. I can’t actually remember what it feels like to be in a normal , pain free body 🤷🏼‍♀️ It’s so tempting to hate the people that did this to me 🤬 I try, rather, to use that energy to focus on getting better and staying positive 😊

A post shared by Olivia Jackson (@olivia_stunts) on

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.