Vloge v 50 odtenkov sive se vse otepajo

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Po Mili Kunis in Keiri Knightley je vlogo v filmu Petdeset odtenkov sive zavrnila tudi Emma Watson.
Oglej si celoten članek

Hollywoodske zvezdnice se otepajo vloge v filmu Petdeset odtenkov sive, ki bo posnet po sadomazo erotični triologiji z enakim naslovom. Prvi del je v Veliki Britaniji najbolj prodajana knjiga vseh časov, imenujejo pa jo tudi pornografija za mamice.

A igralk uspeh romana očitno ne privlači; najprej sta vlogo zavrnili Mila Kunis in Keira Knightley, zdaj še Emma Watson. Emma bi morala zaigrati mlado ljubico milijonarja Christiana Greya, ki jo zvabi v divji sadomazohistično seks, vendar je govorice že zanikala na Twitterju: "Kdo tukaj verjame, da bi igrala v filmu Petdeset odtenkov sive? Bodimo pošteni. Resno. V resničnem življenju smo."

Od vloge sta se prav tako oddaljili tudi Keira Knightley in Mila Kunis, ki je na nedavni tiskovni konferenci povedala: "V petdesetih odtenkih sive me ne boste videli. Mi je zelo žal." Ugibanje torej ostaja, kdo bo igralka, ki si bo upala zaigrati v sado-mazo vlogi. Med možnimi izbirami se omenja tudi Kristen Stewart in Nino Dobrev.



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.