Magazin > Film & Glasba & TV
44 ogledov

Vloge v 50 odtenkov sive se vse otepajo

Emma Watson FameFlynet
Po Mili Kunis in Keiri Knightley je vlogo v filmu Petdeset odtenkov sive zavrnila tudi Emma Watson.

Hollywoodske zvezdnice se otepajo vloge v filmu Petdeset odtenkov sive, ki bo posnet po sadomazo erotični triologiji z enakim naslovom. Prvi del je v Veliki Britaniji najbolj prodajana knjiga vseh časov, imenujejo pa jo tudi pornografija za mamice.

A igralk uspeh romana očitno ne privlači; najprej sta vlogo zavrnili Mila Kunis in Keira Knightley, zdaj še Emma Watson. Emma bi morala zaigrati mlado ljubico milijonarja Christiana Greya, ki jo zvabi v divji sadomazohistično seks, vendar je govorice že zanikala na Twitterju: "Kdo tukaj verjame, da bi igrala v filmu Petdeset odtenkov sive? Bodimo pošteni. Resno. V resničnem življenju smo."

Od vloge sta se prav tako oddaljili tudi Keira Knightley in Mila Kunis, ki je na nedavni tiskovni konferenci povedala: "V petdesetih odtenkih sive me ne boste videli. Mi je zelo žal." Ugibanje torej ostaja, kdo bo igralka, ki si bo upala zaigrati v sado-mazo vlogi. Med možnimi izbirami se omenja tudi Kristen Stewart in Nino Dobrev.Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.