Vnuk Grace Kelly bo stopil pred oltar

Foto: FameFlynet Andrea Casiraghi Tatiana Santo Domingo Foto: FameFlynet Andrea Casiraghi Tatiana Santo Domingo Foto: FameFlynet Andrea Casiraghi Tatiana Santo Domingo Foto: FameFlynet Andrea Casiraghi Tatiana Santo Domingo Foto: EPA Andrea Casiraghi z dekletom Tatiano
Andrea Casiraghi, najstarejši sin monaške princese Caroline in vnuk princese Grace Kelly, se bo poročil s svojim dolgoletnim dekletom Tatiano Santo Domingo.
Oglej si celoten članek

Po sedmih letih zveze je Andrea Casiraghi svoji izbranki Tatiani postavil vprašanje, na katerega čaka skoraj vsaka ženska. Tatiana je seveda pristala in zaljubljenca bosta pred oltar stopila v začetku prihodnjega leta, poroča italijanska izdaja modne revije Vogue. Novica o še eni poroki na monaškem dvoru je prišla leto po tem, ko sta si večno zvestobo obljubila Andrein stric princ Albert in njegova izbranka Charlene Wittstock.

Andrea, ki je drugi v vrsti za monaški prestol, bo v zakonski jarem skočil z 28-letno modno navdušenko, ki ima lastno podjetje, njena družina pa v rodni Kolumbiji velja za eno najbogatejših. Bodoča zakonca sta se spoznala med študijem v Parizu, kjer še vedno živita.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.