Magazin > VIP
43 ogledov

Vnuk Grace Kelly bo stopil pred oltar

Andrea Casiraghi z dekletom Tatiano
1/5
EPA
Andrea Casiraghi, najstarejši sin monaške princese Caroline in vnuk princese Grace Kelly, se bo poročil s svojim dolgoletnim dekletom Tatiano Santo Domingo.

Po sedmih letih zveze je Andrea Casiraghi svoji izbranki Tatiani postavil vprašanje, na katerega čaka skoraj vsaka ženska. Tatiana je seveda pristala in zaljubljenca bosta pred oltar stopila v začetku prihodnjega leta, poroča italijanska izdaja modne revije Vogue. Novica o še eni poroki na monaškem dvoru je prišla leto po tem, ko sta si večno zvestobo obljubila Andrein stric princ Albert in njegova izbranka Charlene Wittstock.

Andrea, ki je drugi v vrsti za monaški prestol, bo v zakonski jarem skočil z 28-letno modno navdušenko, ki ima lastno podjetje, njena družina pa v rodni Kolumbiji velja za eno najbogatejših. Bodoča zakonca sta se spoznala med študijem v Parizu, kjer še vedno živita.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.