Voditelj po potegavščini spet v službi

Foto: EPA
Foto: EPA
Avstralski radijski voditelj, del para, ki je ukanil britansko medicinsko sestro Kate Middleton, zaradi česar je pozneje storila samomor, se je danes vrnil v svojo staro službo na radiu.
Oglej si celoten članek

Michael Christian je skupaj s sodelavko Mel Greig decembra poklical v londonsko bolnišnico King Edward VII., pretvarjala pa sta se, da sta kraljica Elizabeta II. in princ Charles. Tako sta poizvedovala o zdravstvenem stanju noseče Williamove žene Kate Middleton, ki je bila v bolnišnici zaradi hude nosečniške jutranje slabosti.

Čeprav se je sprva govorilo, da sta oba voditelja odpuščena, je Michael danes z delom ponovno začel na radijski postaji Fox FM podjetja Austereo. "Veseli smo, da se je Michael vrnil na radijske valove. Vedno smo podpirali vrnitev naših zaposlenih na delo, ko je bilo to primerno," je dejal direktor Austerea Rhys Holleran. "Veselimo se tudi vrnitve Mel Greig, ko bo čas za to primeren," je dodal.

Pred dnevi so britanski tožilci sporočili, da ne bodo posredovali proti avstralskima voditeljema.

Christian in Greig sta medicinsko sestro Jacintho Saldanha pretentala, da je povezala klic k sodelavki, ki je skrbela za Catherine, ta pa je nato izdala podrobnosti o njenem zdravstvenem stanju. Incident je pritegnil mednarodno pozornost, tri dni pozneje pa je Saldanhova storila samomor, kar je sprožilo plaz kritik na račun voditeljev in radijske postaje, ki so vodile v suspendiranje voditeljev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:45 11. Februar 2013.

    Saj mora živeti , ni pa kriv , če je zmešana ženska že pred tem poskušala s samomori.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.