Voditelja POP TV informativno oddajo vodila v pižami

Foto: POP TV Darja Zgonc, Edi Pucer
Ste ju videli?
Oglej si celoten članek

Včeraj sta Darja Zgonc in Edi Pucer oddajo 24 ur vodila v pižami. No, pred prispevkom o ozaveščenosti problema mladih alkoholiziranih voznikov pri nas, sta si oblekla zgornji del pižame.

»Zdaj bova z Darjo naredil nekaj, česar pred kamerami po navadi ne počneva. Oblekla si bova pižamo. Tako bova napovedala prispevek o akciji, s katero želijo mlade prepričati, naj z zabav ne vozijo pijani, starše pa spodbuditi, naj tudi sredi noči in v pižami poskrbijo, da bo imel njihov otrok varen prevoz domov,« sta povedala Darja in Edi.

Edi je dodal, da sta se tako oblečena počutila malce nelagodno, saj tega nista navajena. »Ampak nelagodno se počutijo tudi starši, ki morajo sredi noči v avto. Ampak ravno v tem je poanta, da nič in preveč nelagodno, če lahko tako rešimo kakšno življenje.«

No, posnetek, na katerem sta si oblekla pižamo, je očitno nastal samo za družbeno omrežje Instagram, saj v oddaji, ki je bila na sporedu ob 19. uri na POP TV, tega nista naredila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.