Voditeljica Jerca Zajc se je ločila

Foto: Mediaspeed
Foto: Mediaspeed
Razhoda ne skriva.
Oglej si celoten članek

Priljubljena televizijska novinarka in voditeljica Jerca Zajc Šušteršič na Instagramu uporablja le še svoj dekliški priimek, Zajc, saj se je pred slabim letom ločila od soproga Tomaža, s katerim imata tri otroke, Viktorio, Glorio in Tristana Toma, ki se je rodil leta 2018. Jerca in Tomaž sta bila v zvezi 20 let, od tega 10 let v zakonu. 

Lepa voditeljica o podrobnostih razhoda ne želi govoriti, za zurnal24.si je povedala le, da je v tem letu od ločitve stvari predelala tudi s pomočjo športa, ki ji je bil vedno blizu. Po ločitvi je tako poleg teka, ki je njena stalnica, veliko časa preživela tudi v gorah, ki so njena ljubezen že od otroštva, a jih v zadnjih letih zaradi majhnih otrok ni uspela obiskovati v tolikšni meri, kot bi si želela. Kot je videti na Instagramu, pa je ljubezen do športa in narave uspešno prenesla tudi na svoje otroke. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 16:35 3. December 2020.

    Kaj naj ob tako žalostni zgodbi za otroke rečeš?? Isto kot Jelinčičevi bivši ne pomenijo nič otroci niti družina!! Take,ki …

  • 16:05 20. November 2020.

    Fajn, še ena klasična sreča za otroke več, ker ženska ob vseh pravicah in polni riti, ni zmožna odrasti.

  • 16:00 20. November 2020.

    Koga briga life tumaste blondine s parazitske RTV! Ni vredna copy-paste člankov, ki jih bere z bobna! Nikakva, z veliko …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.