Ne boste verjeli, kakšen talent še ima voditeljica Dnevnika

Foto: Arhiv skupine
Foto: Arhiv skupine
Lepotica tisočerih talentov ...
Oglej si celoten članek

Voditeljica informativnega programa na TV Slovenija Valentina Plaskan je ženska številnih talentov, ljubitelji filmov jo zagotovo niso pozabili po vlogi Brede v celovečercu Anina provizija. Valentina je tudi imitatorka, bila je del legendarnega satiričnega programa Radio Ga Ga. Malo manj znano pa je, da je voditeljica informativnega programa nekoč pela v naši najbolj znani ženski metal zasedbi HellCats, ki bo drugo leto praznovala že dvajseto obletnico delovanja. Legendarno zasedbo sta ustanovili sestri Sasha in Sonja Zagorc in Sasha ima na Valentino še danes lepe spomine. 

"Pridružila se nam je, ko ji je bilo 17 let in bila je odličen frontman, znala je množico dvigniti na noge, skupaj smo nastopile celo na festivalu Metal Camp. Lepo spomine imamo na njo, kot ekipa smo se odlično ujele, tako lepega glasu pa nismo našle vse do Sare Levič, ki je naša pevka danes. Vesela sem za Valentino, da je voditeljica na nacionalni televiziji," pove Sasha.

Kot zapisano bodo HellCats drugo leto obeležile 20. obletnico delovanja, ki jo bodo proslavile s koncerti doma in v tujini, zaigrale bodo celo v znanem londonskem klubu Club 100, kjer so igrali tudi Sex Pistolsi in Rolling Stonesi. V kratkem jih čaka nastop v Puli, sestri pa sta tudi organizatorki Dneva rok žena, ki se bo 11. marca zgodil v Orto baru. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 11:15 6. December 2022.

    Valentina Plaskan je zame pred vsem prodana duša. Iz prodorne in kritične voditeljice informativne oddaje se je prodala Janezu za …

  • 11:01 6. December 2022.

    dobra je Valentina, da si oči in ušesa spočiješ

  • 10:07 6. December 2022.

    Če ima dober glas za pevko v metal bendu, še ne pomeni, da ima dober glas tudi za voditeljico dnevnika. …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.