Voditeljici Dei po prometni nesreči rešili roko, a borb še ni konec!

Foto: Profimedia
Avtobus ji je odtrgal roko, ki so jo zdravniki kasneje uspešno rešili, a do Deinega popolnega okrevanja je še dolga pot.
Oglej si celoten članek

Priljubljena voditeljica beograjske Pink TV Dea Đurđević, ki je prejšnji četrtek doživela hudo prometno nesrečo, v kateri ji je avtobus odtrgal roko, ki pa so jo zdravniki zašili in jo s tem rešili. Zdravnik Marko Bumbaširević, ki je voditeljic operiral, je z napredkom zelo zadovoljen, čeprav Deo čaka še ena operacija, poroča portal 24Sata.

Magazin Tragedija: Znani voditeljici avtobus odtrgal roko

"Dei gre odlično. Glede na to, kaj se je zgodilo, je dobro sprejela dejstvo, da je bila ob roko. Je močna in zdrava, zato mislim, da bo lepo okrevala," je povedal kirurg. Poleg roke pa ima voditeljica tudi zlomljeno medenico, zaradi česar ne more hoditi, zato jo v kratkem čaka tudi ta operacije, vendar ostaja optimistična: "Hvala bogu, živa sem. Zdravniki pravijo, da je operacija uspela in da lepo okrevam. To je najbolj važno. Verjamem v to, da bo vse dobro."

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.