Vojna zvezd: Težko življenje nekdanje otroške zvezde

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Jake Lloyd je zaslovel pri desetih letih.
Oglej si celoten članek

Jake Lloyd je leta 1999 kot Anakin Skywalker zaslovel v filmu Vojna zvezd: Epizoda I - Grozeča prikazen, po tem delu sage pa se o njem vse do leta 2015, ko ga je policija zaradi nevarne vožnje lovila in ga pozneje aretirala, ni več veliko govorilo. Istega leta je sicer v medijih pristal tudi zaradi napada na svojo mamo.

Že takrat se je namigovalo, da ima sedaj 30-letni igralec, ki je igranje na klin obesil leta 2001, ker so ga v šoli zbadali, shizofrenijo. Njegova mama je govorice sedaj potrdila. "Pri Jaku so diagnosticirali paranoidno shizofrenijo, ima pa tudi anosognosio, kar pomeni, da ne razume, da ni zdrav,“ je za Geek News Now povedala Lisa in dodala, da Jake trpi tudi zaradi izgube mlajše sestre, ki je umrla julija 2018.

Povedala je tudi, da se je Jake spet zbližal z družino in da mu vsi stojijo ob strani. "Še vedno je prijazen in skrben človek in vsi upamo, da bo kmalu spet našel svoj zabavni jaz.“

Foto: Profimedia Jake Lloyd

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.