Magazin > VIP
2249 ogledov

Vojna zvezd: Težko življenje nekdanje otroške zvezde

Jake Lloyd Profimedia
Jake Lloyd je zaslovel pri desetih letih.

Jake Lloyd je leta 1999 kot Anakin Skywalker zaslovel v filmu Vojna zvezd: Epizoda I - Grozeča prikazen, po tem delu sage pa se o njem vse do leta 2015, ko ga je policija zaradi nevarne vožnje lovila in ga pozneje aretirala, ni več veliko govorilo. Istega leta je sicer v medijih pristal tudi zaradi napada na svojo mamo.

Že takrat se je namigovalo, da ima sedaj 30-letni igralec, ki je igranje na klin obesil leta 2001, ker so ga v šoli zbadali, shizofrenijo. Njegova mama je govorice sedaj potrdila. "Pri Jaku so diagnosticirali paranoidno shizofrenijo, ima pa tudi anosognosio, kar pomeni, da ne razume, da ni zdrav,“ je za Geek News Now povedala Lisa in dodala, da Jake trpi tudi zaradi izgube mlajše sestre, ki je umrla julija 2018.

Povedala je tudi, da se je Jake spet zbližal z družino in da mu vsi stojijo ob strani. "Še vedno je prijazen in skrben človek in vsi upamo, da bo kmalu spet našel svoj zabavni jaz.“

Jake Lloyd | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.