Vojvodinja Meghan pregnala pilota, tako naj bi ga izkoriščala

Foto: Profimedia
Dvor je izgubil še enega zaposlenega …
Oglej si celoten članek

Odkar se je Meghan Markle priženila na dvor, je kraljevo družino zapustilo že kar nekaj zaposlenih, med drugim tudi njena osebna asistentka Melissa, ki naj bi zaradi stresa celo jokala. Mnogi za množični odhod krivijo vojvodinjo in če gre verjeti najnovejšim govoricam, ki jih je sprožil Radaronline, bo to pilot helikopterja, ki je bil zaposlen na dvoru, a je dal odpoved, potrdil.

Kot piše medij, naj bi pilota motile Meghanine kaprice. Po besedah vira se je pilot pritoževal, da se je počutil kot dostavljavec hrane, saj je Harry za svojo nosečo ženo ves čas naročal nenavadne prigrizke, po katere je moral pilot.

Da kraljica išče novega pilota, drži, saj je na strani dvora oglas, zakaj je pilot vrgel puško v koruzo, pa kraljeva družina ni komentirala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 07:21 18. April 2019.

    Ko cigan na konja sede.....

  • 01:43 18. April 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top

  • 23:25 17. April 2019.

    Tale pupa je prvovrstni material za royal reality šov! Brez zdrah se gledanost potopi, hehe

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.