Vojvodinja Meghan: Takšen nelaskavi vzdevek so ji nadeli zaposleni na dvoru

Foto: Profimedia
Še kraljica se z njenim obnašanjem menda ne strinja.
Oglej si celoten članek

V zadnjih mesecih sta vojvoda in vojvodinja Sussexa izgubila kar tri zelo tesne sodelavce. Med tistimi, ki so dali odpoved, je bila tudi Meghanina osebna asistentka. Govorice, da je za ta množični "beg“ kriv kraljevi par, so se pojavile takoj. Meghan, tako pravi njena nekdanja agentka, naj bi bila zelo zahtevna, od sodelavcev, ki se z njo ne strinjajo, pa se vojvodinja menda hitro umakne. Harry pa naj bi se nemogoče obnašal med pripravami na poroko, kar so mu menda mnogi zamerili.

Meghan se je na dvoru prijel vzdevek "hurikan Meghan“. Nekdanja igralka je velik deloholik in zelo ambiciozna. Poleg tega ima lepotica zelo natančno vizijo o tem, kako izboljšati svoj imidž v javnosti, je za britanske medije razkrilo več zaposlenih na dvoru, ki tudi pravijo, da Meghan vstane že ob 5. uri zjutraj in svojim sodelavcem na dan pošlje med šest in sedem sporočil s konkretnimi navodili, idejami ali naročili.

Magazin Prav nič damsko: Grde razvade vojvodinje Meghan

Njeno obnašanje se menda zdi nenavadno celo kraljici, ki je znana po svoji strogosti in delavnosti. Meghan pa menda pri vsem tem podpira njen tast. S Charlesom sta zelo povezana, saj je bil on tisti, ki jo je peljal do oltarja, ker njen oče zaradi težav s srcem ni smel potovati.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 09:27 23. November 2018.

    ma ni ta za noben dvor.. še za štedilnik ni dobra

  • 00:41 23. November 2018.

    Si želite, da bi našli žensko za eno noč? Obiščite = = > www.3xDate.top

  • 20:09 22. November 2018.

    Tale gona je toliko vojvodinja kot sem jaz princ. V oči jo pogledaš, pa ti je vse jasno, kaj ji …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.