Volčiča bo nadomeščal Pavčnik

Foto: POP TV
Foto: POP-TV-2
Bine Volčič in Valerio bosta za dva dneva odpotovala v Pariz.
Oglej si celoten članek

Sinoči nihče ni izpadel iz šova Gostilna išče šefa, gledalci pa so morali kljub temu glasovati. Odločiti so morali, kdo bo s šefom Binetom Volčičem za dva dneva odpotoval v Pariz – Almir ali Valerio, ki sta pretekli teden s svojimi kreacijami prepričala finskega kuharskega mojstra Sasuja Laukkonen.

Zmagal je slednji, ki ga bo doletela velika čast. Z Binetom bo namreč obiskal slovito kuharsko šolo Le Cordon Bleu, ki jo je obiskoval tudi Volčič.

Na šoli bo eden izmed profesorjev tekmovalcu ob Binetovi prisotnosti predstavil dve novi kuharski tehniki: pripravljanje jedi za postežbo v kozarčku ali tehniko ''verrine'' in ustvarjanje senzorike jedi iz posameznih sestavin delov živil ali tehniko ''note by note''.

Večer bosta preživela v vinarnem butiku Etiquette, kjer bosta spoznala vinotekarja po imenu Hevre Lethielleux. Hevre je prejemnik prestižne nagrade ene najbolj znanih vinarskih revij v Franciji. Tam bo tekmovalec spoznal novo metodo naravne pridelave vina, biodinamičnega vina.

Bine in Valerio si bosta poleg tega ogledala še tržnico na Marche d'Aligre in gastronomski oddelek prestižne veleblagovnice Galeries La Fayette.

 V času Binetove odsotnosti bo ostale tekmovalce nadziral Marko Pavčnik.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:01 18. November 2014.

    tole včeraj je bila totalna kajla za one tri zahrbtne naduvance, in mislim da je to že kar jasen kazalnik …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.