Magazin > Film & Glasba & TV
120 ogledov

Volčiča bo nadomeščal Pavčnik

bine valerio POP-TV-2
Bine Volčič in Valerio bosta za dva dneva odpotovala v Pariz.

Sinoči nihče ni izpadel iz šova Gostilna išče šefa, gledalci pa so morali kljub temu glasovati. Odločiti so morali, kdo bo s šefom Binetom Volčičem za dva dneva odpotoval v Pariz – Almir ali Valerio, ki sta pretekli teden s svojimi kreacijami prepričala finskega kuharskega mojstra Sasuja Laukkonen.

Zmagal je slednji, ki ga bo doletela velika čast. Z Binetom bo namreč obiskal slovito kuharsko šolo Le Cordon Bleu, ki jo je obiskoval tudi Volčič.

Na šoli bo eden izmed profesorjev tekmovalcu ob Binetovi prisotnosti predstavil dve novi kuharski tehniki: pripravljanje jedi za postežbo v kozarčku ali tehniko ''verrine'' in ustvarjanje senzorike jedi iz posameznih sestavin delov živil ali tehniko ''note by note''.

Večer bosta preživela v vinarnem butiku Etiquette, kjer bosta spoznala vinotekarja po imenu Hevre Lethielleux. Hevre je prejemnik prestižne nagrade ene najbolj znanih vinarskih revij v Franciji. Tam bo tekmovalec spoznal novo metodo naravne pridelave vina, biodinamičnega vina.

Bine in Valerio si bosta poleg tega ogledala še tržnico na Marche d'Aligre in gastronomski oddelek prestižne veleblagovnice Galeries La Fayette.

 V času Binetove odsotnosti bo ostale tekmovalce nadziral Marko Pavčnik.

Komentarjev 1
  • tecumseh_1975 11:01 18.november 2014.

    tole včeraj je bila totalna kajla za one tri zahrbtne naduvance, in mislim da je to že kar jasen kazalnik da ima Valerio zunaj dovolj podpore da preseže združene glasovalce ostalih treh ter da zmaga.