Vonnova provocira Tigerjevo bivšo

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Lindsey Vonn dreza v osje gnezdo. V nekem intervjuju je svoj mladi odnos s Tigerjem Woodsom primerjala z zakonsko zvezo.
Oglej si celoten članek

Smučarka Lindsey Vonn je v intervjuju za New York Times spregovorila o svoji zvezi z golfistom Tigerjem Woodsom. "Govoriva tudi o golfu. Jaz sicer večinoma le poslušam. Sva čisto običajna človeka. Veliko ljudi se doma s svojim zakonskim partnerjem pogovarja o službi. Tudi midva to počneva,“ je izjavila Vonnova, ki se je s Tigerjem v zvezo zapletla marca, le dva meseca po ločitvi od moža Thomasa Vonna.

Lepotica priznava, da je imela na začetku ljubezni z Woodsom, ki je, kot pravi sam, bil odvisen od seksa in je zato svojo nekdanjo ženo Elin Nordgren neštetokrat prevaral, pomisleke. "Nisem vedela, v kaj se spuščam. Čudno je," je povedala o svoji novi vlogi kot golfistova spremljevalka. "Na to sem bom morala navaditi. On ima svojo službo, jaz svojo. Na to sem bom morala navaditi.“

Kaj o intervjuju, v katerem je Vonnova svojo zvezo s Tigerjem primerjala z zakonsko zvezo, meni Elin, še ni znano. Je pa že dalj časa znano to, da Vonnove ne prebavlja. Kot je pred nedavnim izdal vir, Elin sovraži vse, kar je s smučarko povezano.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.