Magazin > VIP
23 ogledov

Vonnova provocira Tigerjevo bivšo

Lindsey Vonn Tiger Woods FameFlynet
Lindsey Vonn dreza v osje gnezdo. V nekem intervjuju je svoj mladi odnos s Tigerjem Woodsom primerjala z zakonsko zvezo.

Smučarka Lindsey Vonn je v intervjuju za New York Times spregovorila o svoji zvezi z golfistom Tigerjem Woodsom. "Govoriva tudi o golfu. Jaz sicer večinoma le poslušam. Sva čisto običajna človeka. Veliko ljudi se doma s svojim zakonskim partnerjem pogovarja o službi. Tudi midva to počneva,“ je izjavila Vonnova, ki se je s Tigerjem v zvezo zapletla marca, le dva meseca po ločitvi od moža Thomasa Vonna.

Lepotica priznava, da je imela na začetku ljubezni z Woodsom, ki je, kot pravi sam, bil odvisen od seksa in je zato svojo nekdanjo ženo Elin Nordgren neštetokrat prevaral, pomisleke. "Nisem vedela, v kaj se spuščam. Čudno je," je povedala o svoji novi vlogi kot golfistova spremljevalka. "Na to sem bom morala navaditi. On ima svojo službo, jaz svojo. Na to sem bom morala navaditi.“

Kaj o intervjuju, v katerem je Vonnova svojo zvezo s Tigerjem primerjala z zakonsko zvezo, meni Elin, še ni znano. Je pa že dalj časa znano to, da Vonnove ne prebavlja. Kot je pred nedavnim izdal vir, Elin sovraži vse, kar je s smučarko povezano.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.