Vremenarka Pia ponovno samska

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Simpatična vremenarka Planet TV Pia Škofic vstopila v samski stan.
Oglej si celoten članek

"Res je, da sem samska. Kaj več pa ne bi želela komentirati, ker so to moje osebne stvari. O vzrokih za razpad svoje zveze tako ne bom govorila," je ekskluzivno za Žurnal24 pojasnila vremenarka na Planet TV, Pia Škofic, ki se je po dveh letih razšla s športnikom Maticem Marinškom.

"Svojo službo na Planet TV res obožujem"

Glede svojih nadaljnjih ambicij nam je simpatična voditeljica vremenske napovedi, ki ima v žepu sicer tudi diplomo iz psihologije, povedala: "Z novim letom imamo po vsej verjetnosti vsi malo več želja. Trenutno je situacija taka, da svojo službo na Planet TV res obožujem in jo imam namen obdržati" in v smehu dodala: "Vem pa, da vsaka stvar potrebuje svoj čas in izkušnje. Se bom pa pustila presenetiti ... Če bo kdo želel, da vodim kakšno oddajo, bom res pozitivno presenečena!"

S podjetjem, kjer se je odločila razvijati lastno blagovno znamko Pijine dobrote, je tudi kar nekaj zadev, ki jih Pia v tem letu kani urediti. Pri tem gre namreč za zdrave slaščice, glede poslovnega vidika v povezavi z njimi pa smo izvedeli: "Imam željo, da se do poletja vse postavi in da začnem z dostavo na dom. Tudi udeležba kakšnega sejma bi bila zanimiva stvar."

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 01:16 13. Januar 2016.

    Lepa že, samo videz ni vse. Kakšna je kot oseba pa vedo samo tisti, ki jo osebno dobro poznajo.

  • 22:38 12. Januar 2016.

    Matic,23 letni mulc,tretji vratar pri HDD Olimpija,šel nazaj v V USA - Louisiana Icegators v ligi SPHL.Preotročji zanjo.

  • 17:32 12. Januar 2016.

    Evo, pobi, lov je odprt :)))))

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.