Magazin > VIP
512 ogledov

Vremenarka Pia ponovno samska

Pia Škofic Planet TV
Simpatična vremenarka Planet TV Pia Škofic vstopila v samski stan.

"Res je, da sem samska. Kaj več pa ne bi želela komentirati, ker so to moje osebne stvari. O vzrokih za razpad svoje zveze tako ne bom govorila," je ekskluzivno za Žurnal24 pojasnila vremenarka na Planet TV, Pia Škofic, ki se je po dveh letih razšla s športnikom Maticem Marinškom.

"Svojo službo na Planet TV res obožujem"

Glede svojih nadaljnjih ambicij nam je simpatična voditeljica vremenske napovedi, ki ima v žepu sicer tudi diplomo iz psihologije, povedala: "Z novim letom imamo po vsej verjetnosti vsi malo več želja. Trenutno je situacija taka, da svojo službo na Planet TV res obožujem in jo imam namen obdržati" in v smehu dodala: "Vem pa, da vsaka stvar potrebuje svoj čas in izkušnje. Se bom pa pustila presenetiti ... Če bo kdo želel, da vodim kakšno oddajo, bom res pozitivno presenečena!"

S podjetjem, kjer se je odločila razvijati lastno blagovno znamko Pijine dobrote, je tudi kar nekaj zadev, ki jih Pia v tem letu kani urediti. Pri tem gre namreč za zdrave slaščice, glede poslovnega vidika v povezavi z njimi pa smo izvedeli: "Imam željo, da se do poletja vse postavi in da začnem z dostavo na dom. Tudi udeležba kakšnega sejma bi bila zanimiva stvar."

 

Komentarjev 4
  • DasAuto 01:16 13.januar 2016.

    Lepa že, samo videz ni vse. Kakšna je kot oseba pa vedo samo tisti, ki jo osebno dobro poznajo.

  • Optimus 22:38 12.januar 2016.

    Matic,23 letni mulc,tretji vratar pri HDD Olimpija,šel nazaj v V USA - Louisiana Icegators v ligi SPHL.Preotročji zanjo.

  • drejca1 17:32 12.januar 2016.

    Evo, pobi, lov je odprt :)))))